Tervetuloa ilmaiseen yksityiseen Facebook-ryhmääni Menestyvät SUPERyrittäjät!

Ryhmä on tarkoitettu yksinyrittäjille ja pienyrittäjille, jotka haluavat kehittää itseään ja yritystään seuraavalle tasolle. Ryhmään ovat tervetulleita myös he, jotka vasta suunnittelevat oman yrityksen perustamista.
 
Menestyvä yritys ei tarkoita ympäripyöreitä päiviä 24/7, vaan menestyvillä SUPERyrittäjillä on vapaus valita milloin ja missä he työskentelevät, sekä ovat unelmiensa työssä. He osaavat tasapainottaa työnsä ja vapaa-aikansa niin, että pystyvät nauttimaan elämästään täysillä. He ovat luovia keksimään tapoja menestyä ja ymmärtävät kuinka tärkeää on menestyvän yrittäjän mindset. Menestyvät SUPERyrittäjät haluavat verkostoitua muiden samanhenkisten yrittäjien kanssa. He tukevat ja kannustavat muita menestymään.
 
Jos koet olevasi tällainen menestyvä SUPERyrittäjä tai sellaiseksi haluava, liity ryhmään! Olet lämpimästi tervetullut!
 
Ryhmän tavoitteena on:
– tarjota tietoa ja kannustusta menestyvän yrityksen luomiseen
– tarjota ilmaisia minikursseja vaihtuvista aiheista mm. menestyvän yrittäjän mindset, ajanhallinta, persoonallisen brändin rakentaminen, tarinankerronta markkinoinnin tukena, asiakashankinta sekä markkinointi
– järjestää “haastetehtäviä” vaihtuvista aiheista, jotta pääsemme yhdessä tekemisen meininkiin
– kertoa tarjoamistani palveluista ja maksullisista kursseista, jotka nopeuttavat sinua menestymään ja toteuttamaan unelmasi!
error: Content is protected !!