Tervetuloa ilmaiseen yksityiseen Facebook-ryhmääni Menestyvät SUPERyrittäjät!

Ryhmä on tarkoitettu yksinyrittäjille ja pienyrittäjille, jotka haluavat kehittää itseään ja yritystään seuraavalle tasolle. Ryhmään ovat tervetulleita myös he, jotka vasta suunnittelevat oman yrityksen perustamista.
 
Menestyvä yritys ei tarkoita ympäripyöreitä päiviä 24/7, vaan menestyvillä SUPERyrittäjillä on vapaus valita milloin ja missä he työskentelevät, sekä ovat unelmiensa työssä.
 
He osaavat tasapainottaa työnsä ja vapaa-aikansa niin, että pystyvät nauttimaan elämästään täysillä. He ovat luovia keksimään tapoja menestyä ja ymmärtävät kuinka tärkeää on menestyvän yrittäjän mindset.
 
Menestyvät SUPERyrittäjät haluavat verkostoitua muiden samanhenkisten yrittäjien kanssa. He tukevat ja kannustavat muita menestymään.
 
Jos koet olevasi tällainen menestyvä SUPERyrittäjä tai sellaiseksi haluava, liity ryhmään! Olet lämpimästi tervetullut!
 
Tule ryhmään omana itsenäsi ja omalla profiilikuvallasi. Liittymistäsi ei hyväksytä, jos profiilisi tiedot ovat puutteelliset tai niistä huokuu epämääräisyys ja anonyymiys.
 
Ryhmän tavoitteena on:
– tarjota tietoa ja kannustusta menestyvän yrityksen luomiseen
– tarjota ilmaisia minikursseja vaihtuvista aiheista mm. menestyvän yrittäjän mindset, ajanhallinta, persoonallisen brändin rakentaminen, tarinankerronta markkinoinnin tukena, asiakashankinta sekä markkinointi
– järjestää “haastetehtäviä” vaihtuvista aiheista, jotta pääsemme yhdessä tekemisen meininkiin
– kertoa tarjoamistani palveluista ja maksullisista kursseista, jotka nopeuttavat sinua menestymään ja toteuttamaan unelmasi!
 
Tässä vielä muutamia ryhmän sääntöjä:
1) Ole ystävällinen ja kunnioittava muita ryhmäläisiä kohtaan. Älä kiusaa muita. Muista, että olet edustamassa itseäsi ja yritystäsi.
2) Älä mainosta. Jos sinulla on tuote tai palvelu, josta muut ryhmäläiset hyötyisivät, pyydä lupa ylläpitäjältä.
3) Tukekaa toisianne. Ryhmän pohjimmainen tarkoitus on auttaa yrittäjiä kasvamaan ja menestymään yrittäjyydessään. Ymmärrä, että kaikki eivät ole vielä samassa pisteessä kuin sinä.
4) On hyvä olla ylpeä saavutuksistaan ja juhlia voittoja. Jos menestyt, auta muita menestymään myös kertomalla miten saavutit sen.
5) Luo arvoa ryhmälle, aloita keskusteluja ja osallistu haastetehtäviin mahdollisuuksiesi mukaan.
6) Arvosta ryhmäläisten yksityisyyttä. Älä jaa ryhmän keskusteluita ulkopuolelle.
7) Jos tykkäät ryhmässä jaetuista blogipostauksista, haastetehtävistä tai ryhmän tuesta, pyydä muita samanhenkisiä yrittäjiä liittymään mukaan ryhmään.
 
error: Content is protected !!