Autan yrittäjiä menestymään

Haluat erottua muista, rakentaa oman persoonallisen brändisi sekä menestyvän yrityksen.

Olet valmis tekemään unelmiesi eteen paljon töitä, varaat kalenteristasi aikaa yrityksesi kehitystyöhön ja haluat vilpittömästi auttaa omia asiakkaitasi.

Ongelmana vain on, että unelmasi menestyvästä yrityksestä ja unelmiesi elämästä ei ole vielä toteutunut. Sinusta tuntuu, että muut ympärilläsi menestyvät, mutta sinä et, vaikka teet lujasti töitä. Tunnet olevasi jumissa ja hämmentynyt kaikesta tiedon määrästä ympärilläsi, etkä tiedä mihin asioihin sinun pitäisi keskittyä.

Oletpa sitten ammatin vaihtaja, olet päättänyt hypätä turvallisesta päivätyöstä yrittäjäksi tai olet opintojesi päätyttyä siirtymässä freelanceriksi, minä voin auttaa sinua.

Olen Milla Tähkänen, graafinen suunnittelija ja brändivalmentaja. Autan yrittäjiä saamaan enemmän asiakkaita ja myyntiä erottumalla muista, rakentamaan oman persoonallisen brändin ja selkeyttämään nettisivuja, jotta he voisivat luoda menestyvän yrityksen ja elää toiveidensa elämää.

Olin kymmenisen vuotta sitten jämähtänyt kokoaikaiseen sisustusmyyjän työhöni, jonka piti olla vain väliaikainen työ medianomiksi valmistumiseni jälkeen. Kuukausipalkka, ihanat työtoverit ja palkalliset lomat saivat minut tyytymään myyjän työhön, vaikka itse tiesin minusta olevan paljon enempään. Vasta, kun sain työstä käsiini rasitusvamman, ehdin ja maltoin todella pysähtyä paikoilleni miettimään mitä todella elämäni aikana haluaisin tehdä, mikä on elämäntehtäväni. Opiskelin graafisen suunnittelun tutkinnon ja perustin valmistumiseni jälkeen oman yrityksen. Kolmen vuoden yrittämisen jälkeen ymmärsin, että minun pitää keskittää osaamiseni yhteen aihealueeseen, jossa koen olevani parhaimmillani ja missä voin auttaa muita kaltaisiani yrittäjiä, jotka kamppailevat nyt niiden samojen ongelmien ja haasteiden parissa kuin minäkin yritykseni perustamisen alkuaikoina.

”Olen auttanut jo useita yrittäjiä liikunta- ja hyvinvointialoista puhdistusaloihin sekä viestintäalasta viihdealoihin. Olen saanut myös olla mukana auttamassa yrittäjiä, jotka ovat kehittäneet oman tuotteen tai palvelun.”

Päätin koota osaamiseni myös verkkokursseiksi, jotta yhä useammilla yrittäjillä on mahdollisuus hyötyä osaamisestani. Vuodesta 2020 tulee kaikkien aikojen parhain vuosi – menestyksen vuosi. Haluathan sinäkin päästä osalliseksi siitä? Helmikuussa 2020 starttaa yrittäjille suunnattu brändäyskurssi, jossa keskitytään persoonallisen brändin luomiseen ja oman brändikäsikirjan tekemiseen. Kesällä 2020 suunnitelmissani on lanseerata nettisivujen suunnittelukurssi. Tällä kurssilla keskitytään suunnittelemaan yritykselle selkeät nettisivut, joiden tehtävänä on tuoda lisää asiakkaita ja myyntiä.

Tutustu palveluihini tarkemmin palvelut ja kurssit sivujen kautta.

Oletpa sitten kiinnostunut suunnittelupalveluistani, yksilöllisistä valmennuksistani tai verkkokursseistani, tulet saamaan kaiken tukeni ja osaamiseni käyttöösi. Suunnittelupalveluissani ja yksilövalmennuksissani haluan keskittyä juuri sinun yrityksesi kehittämiseen 100%:sti. Yrityksesi menestyminen on tärkein tehtäväni. Menestyminen ei tule kuitenkaan yhdessä yössä, vaan sen eteen on oltava valmiita tekemään töitä.

Kun teet töitä kanssani:

  • tunnet kuinka palaset loksahtelevat paikoilleen, niin kuin ne loksahtelivat myös minulla, kun uskalsin sijoittaa omaan yritysvalmentajaani.
  • Saat minulta selkeät ohjeet ilman jaaritteluja.
  • Seuraan edistymistäsi ja autan sinua saamaan oikeanlaisen menestyvän yrittäjän mindsetin eli suhtautumistavan asioihin.
  • Annan suunnittelutöilleni ja verkkokursseilleni 100%:n tyytyväisyystakuun.

Ota yhteyttä minuun ja tehdään vuodesta 2020 yrityksesi huippuvuosi!

Liity myös mukaan ilmaiseen Facebook -ryhmääni Menestyvät SUPERyrittäjät!

error: Content is protected !!