Suunnitellaan yrityksellesi
muista erottuva brändi!

Kuvittele, mitä voit menettää, jos sinulla ei ole tarpeeksi aikaa tai taitoa suunnitella ja rakentaa brändiäsi?

Yrityksesi ansaitsee brändin, joka mahdollistaa menestystarinasi luomisen!

Lisää asiakkaita

Lisää myyntiä

Lisää aikaa

Suunnitellaan brändiäsi yhdessä:

Alk. 1200€

Brändisuunnittelu

Suunnittelu

Suunnittelen yrityksellesi muista erottuvan brändin yhdessä kanssasi. Suunnittelussa on tärkeää ottaa huomioon oma persoonasi, jotta brändistä tulee onnistunut.

Toteutus

Suunnitellaan yrityksellesi sopiva kokonaisuus. Se voi sisältää esim. logosuunnittelua, nettisivujen suunnittelua, lomakkeistoa, valokuvausta, grafiikkaa, pakkaussuunnittelua tms.

Graafinen ohjeistus / Brändikäsikirja

Saat brändistäsi kattavan ohjeistuksen, jonka mukaan osaat jatkossa tilata brändiisi istuvaa aineistoa ja markkinointia.

Yksilöllistä & laadukasta visuaalista suunnittelua

Hyvällä graafisella suunnittelulla voidaan saada aikaan menestyviä brändejä ja ajatonta hyvää designia. Tyylissäni huokuu ajattomuus, moderni skandinaavinen tyyli, joka on selkeää, luovaa ja yksinkertaista – toimivaa, ilmavaa, kaunista tyyliä. Myös tietynlainen leikkisyys yhdistää suunnittelutyyliäni, kaikkea ei tarvitse tehdä niin vakavissaan, leikkisyydelle jää aina tilaa.

Arvoihini kuuluu laadukkaan jäljen tekeminen ja pyrkimys tuoda designia lähemmäksi arkea. Arvostan ja ihailen luontoa, sen monimuotoisuutta ja eläimiä, mikä näkyy usein töissäni. Suosin laadukkaita ja ekologisia yhteistyökumppaneita, jotka jakavat samat arvot kanssani.

Keskeisin lähtökohta suunnittelussani on perinteinen käsintekeminen yhdistettynä tietokoneella tekemiseen. Piirtäminen ja maalaaminen, varsinkin ideointivaiheessa, on työskentelyssäni ominaista. Inspiraation löydän luonnosta, taiteesta ja musiikista. Olen myös innokas valokuvaamaan ja tekemään videoita.

Kuvassa Milla Tähkänen

Milla Tähkänen

Medianomi AMK / Tampereen ammattikorkeakoulu, TTVO, 2004

Graafisen suunnittelun tutkinto, Helsinki Design School, 2015

Osallistu brändäyskurssilleni:

Alk. 497€ + alv 24%

Brändäyskurssi

Ryhmävalmennus

Autan sinua suunnittelemaan brändillesi sopivan visuaalisen ilmeen, jotta voisit menestyä! Järjestän kolme kertaa vuodessa ryhmävalmennuksen, jonka aikana rakennamme yrityksellesi brändikäsikirjan.

verkkokurssi

Brändäyskurssi sisältää verkkokurssin, joka on käytössäsi vuoden ajan. Voit käydä verkkokurssia omaan tahtiin tai samaan aikaan muiden ryhmäläisten kanssa.

Tukea Facebook ryhmästä

Brändäyskurssilaisille on oma suljettu Facebook ryhmä, jonka kautta on mahdollista saada laajempaa apua, tukea ja mielipiteitä muilta ryhmän jäseniltä. Järjestän ryhmävalmennuksen aikaan viikoittaisen livelähetyksen, jossa vastaan kysymyksiinne ja annan lisäkoulutusta toivomistanne aiheista.

Haluatko brändäyskurssini jonotuslistalle?
Saat tiedon, kun seuraava kurssi alkaa!

error: Content is protected !!