Visuaalisen ilmeen ja
brändistrategian suunnittelu

Logo ja yritysilme

Suunnittelen sinulle logon ja yritysilmeen, joilla erottaudut kilpailijoistasi, brändäät yrityksesi ja saat yrityksesi kasvamaan.

Nettisivut

Tyylikkäät ja yksinkertaiset nettisivut terävöittävät brändisi sanoman ja tuovat sinulle uusia asiakkaita sekä lisää yrityksesi liikevaihtoa.

Pakkaussuunnittelu

Ammattimainen pakkaussuunnittelu lisää tuotteesi arvoa ja myyntiä. Hyvästä pakkauksesta löytyy helposti kaikki oleellinen tieto ostopäätökseen.

Autan sinua suunnittelemalla brändiisi sopivan visuaalisen ilmeen ja brändistrategian,
jotta voit menestyä!

Suunnittelen yrityksille sekä ammatinharjoittajille logoja ja yhtenäisiä yritysilmeitä. Hyvin suunnitellulla yritysilmeellä erottaudut kilpailijoistasi ja annat yrityksestäsi ammattimaisen kuvan tulevalle asiakkaallesi. Yrityksesi nettisivut, esitteet, käyntikortit, lomakkeet ja mainonta noudattavat samaa yhtenäistä tyyliä fontteja, kuvia ja värimaailmoja myöten. Hyvä yritysilme on ajaton, tasapainoinen ja selkeä.

Alkavilla yrittäjillä voi olla usein suuriakin menoja heti yrityksen perustamisen alkuvaiheessa. Sitä suuremmalla syyllä sinun kannattaa panostaa jo hyvin aikaisessa vaiheessa toimivaan brändistrategiaan, jotta saat heti hyvät eväät yrityksesi menestymiseen. Räätälöin juuri sinulle sopivat palvelut budjettisi mukaan! Voit tilata kaiken tarvitsemasi markkinointimateriaalin helposti yhdestä paikasta!

Näin se tapahtuu:

1. Ota yhteyttä

Varaa ilmainen puhelinaika, lähetä sähköpostia tai mennään kahville. Käydään läpi tilanteesi ja kerron miten voin sinua auttaa.

2. Tehdään suunnitelma

Teen keskustelumme perusteella suunnitelman budjettisi huomioon ottaen. Saat minulta tarjouksen ja toteutusaikataulun.

3. Nauti tuloksista

Toteutan suunnitelman sovittuun aikaan mennessä ja voit alkaa nauttia työni hedelmistä. Työlläni on 100%:n tyytyväisyystakuu.

10 syytä tilata meiltä:

  1. Millanen Design on graafisen suunnittelun toimisto, jossa on tietoa ja taitoa yhdistää nykyaikainen miellyttävä ulkoasu hyvään käytettävyyteen, käytännöllisyyteen ja loistavaan asiakaskokemukseen, joka tuottaa lisää asiakkaita ja myyntiä yrityksellesi.
  2. Sinulle suunnitellaan juuri sellainen brändi-ilme ja nettisivut, jotka tarvitset menestyäksesi. Mietimme tarkkaan asiakkaidesi kulkeman ”ostopolun” kaikissa medioissa. Yrityksesi kohderyhmä, unelma-asiakkaat ja tarina määritellään huolellisesti analysoiden.
  3. Millanen Design ei ole paikkakuntaan sidonnainen. Voit asua missä päin maailmaa vain. Sovimme yhteydenpitotavoista ensimmäisen yhteydenoton aikana.
  4. Nettisivut toteutetaan WordPressillä, joka on suosituin ja monipuolisin nettisivualusta Suomessa. Sivut suunnitellaan aina responsiivisiksi, koska netin käyttäminen kännykällä ja tabletilla on suosittua ja sivujen on toimittava kaikissa käyttöympäristöissä.
  5. Pystyt itse päivittämään nettisivujasi. Saat sivuihisi täyden käyttöoikeuden. Toimitamme sinulle myös graafisen ohjeen, jonka mukaan sinun on jatkossa helppo käyttää uutta yrityksesi ilmettä.
  6. Copywriting, valokuvat, kuvituskuvat ja videot saat halutessasi myös meidän kauttamme!
  7. Pystyt itse päättämään minkälaisen palvelukokonaisuuden haluat, sinun ei tarvitse koskaan maksaa turhasta. Sinulle räätälöidään aina sopivin ja kannattavin palvelukokonaisuus! 
  8. Voit helposti seurata projektin etenemistä. Esim. kotisivuistasi tehdään ensin protomalli, jolloin sivujen rakenne sekä asiakkaidesi ”ostopolku” esitellään sinulle. Seuraavaksi sivuille lisätään sisältö (Design). Lopuksi sivulle tehdään vielä hakukoneoptimoinnit yms. analytiikka, jotta sinun on helppo seurata kävijämääriä ja kampanjoidesi toimivuutta tms.
  9. Saat henkilökohtaista ja ystävällistä asiakaspalvelua. Emme jätä sinua yksin brändi-ilmeen ja nettisivujen valmistumisen jälkeenkään, vaan autamme ja opetamme mm. päivitysten ja käyttöönoton kanssa. Pienenä toimistona keskitymme palvelemaan juuri sinua!
  10. 100% tyytyväisyystakuu!
Kuvassa Milla Tähkänen

”Haluan keskittyä jokaiseen asiakkaaseeni 100%:sti! Otan kerrallaan vain rajallisen määrän asiakkaita.”

Joten toimi nopeasti ja ota yhteyttä jo tänään!

”Kaikilla tuotteillani on täysi 100% tyytyväisyystakuu!

Saat rahasi takaisin, jos et ole tyytyväinen. Haluan näin poistaa epävarmuuden siitä, olenko oikea suunnittelija juuri sinulle!”

100% tyytyväisyystakuu
error: Content is protected !!