Premium-Brändi

Sielukasta ja syvällistä brändisuunnittelua ihmisille, jotka ovat kyllästyneet tylsyyteen

Autan sielukkaita, kasvuhaluisia yrittäjiä oman persoonallisen Premium-Brändin ja markkinoinnin kehittämisessä, jotta he voivat lopettaa asiakkaiden etsimisen ja saada heidät tulemaan luokseen automaattisesti oman Premium-Brändinsä avulla.

Mitä ohjelma antaa sinulle:

Autan sinua paketoimaan palvelusi kannattavasti ja irtautumaan kilpailusta oman persoonallisen ja visuaalisesti vahvan Premium-Brändisi avulla.

Ohjelman aikana kirkastamme brändisi Premium-Brändiksi, jossa luodaan yrityksellesi premium-tason palvelukokemus asiakkaillesi (jonka avulla pystytään pyytämään myös korkeampia hintoja) ja sellaiset asiakasprosessit, jotka helpottavat elämääsi yrittäjänä, tekevät yrittäjyydestä selkeämpää, kannattavampaa ja nautinnollisempaa sekä luovat sinusta kuvan oman alasi rautaisena ammattilaisena.

Premium -ohjelmassani yhdistyvät henkilökohtainen palvelu sekä verkkovalmennus. Olen mukana brändin kirkastamisessa ja sen visuaalisessa suunnittelussa henkilökohtaisesti brändisuunnittelijana. Mindsetistä, asiakasprosesseista, markkinoinnista ja mukavista myyntitaktiikoista saat kattavan, mutta napakan valmennuksen verkkovalmennuksena.

Autan sinua siirtymään epävarmuudesta ja niukkuudesta uuteen todellisuuteen, jossa nautit yrityksesi pyörittämisestä, koska sinulla on selkeys siitä mitä teet, miksi teet ja kuka on ihanneasiakkaasi sekä pystyt veloittamaan palveluistasi kunnon hinnan.

Kenelle ohjelma on suunnattu:

Tämä ohjelma on suunnattu muutamia vuosia yrittäjänä toimineille sielukkaille ja luoville yrittäjille, jotka ovat kyllästyneet tylsyyteen – tylsiin nettisivuihin, ilmeeseen ja ovat tahtomattaan kangistuneet samoihin vanhoihin kaavoihin & tekevät sitä samaa mitä muutkin. He ovat jääneet loukkuun hintakilpailuun, jossa halvin hinta voittaa…

Ohjelma tarjoaa herkille, intuitiivisille ja sielukkaille yrittäjille sillan, jonka avulla he saavat yrityksensä kukoistamaan omista arvoistansa käsin. Sielukkaat yrittäjät arvostavat vapautta ja paikkariippumatonta elämää. He haluavat mieluummin toteuttaa itseään, oppia uusia asioita, kehittyä, nähdä maailmaa ja saada uusia kokemuksia sen sijaan, että omistaisivat koko elämänsä täysipäiväiseen puuduttavaan työntekoon ja asiakashankintaan.

Ohjelma sopii myös luoville yrittäjille, jotka tarvitsevat tilaa ja joustavuutta arjen keskelle, jotta luovuus pääse nousemaan esiin. Luovuus tarvitsee selkeän mielen eli myös joutilaisuutta ja se kärsii, jos elämme kiireisessä ja stressaavassa ympäristössä. Yrittäjyyden ja luovuuden yhdistäminen voi osoittautua yllättävän vaikeaksi yhtälöksi.

Asiakkaani voivat olla esimerkiksi:

–     luovalla alalla oleva yrittäjä kuten taiteilija, muusikko

     hyvinvointi- ja kauneusalalla oleva yrittäjä kuten joogaohjaaja, hyvinvointivalmentaja, ravitsemusterapeutti

–     visuaalisella alalla oleva yrittäjä kuten sisustussuunnittelija, valokuvaaja, graafikko

     somevaikuttaja tai valmentaja, jolla on oma yritys

Kun olet työskennellyt kanssani sinulla on:

  Menestyvän sielukkaan yrittäjän mindset eli tiedät miten menestyvät yrittäjät ajattelevat ja mitä he tekevät toisin kuin muut. Opit myös mihin asioihin sinun kannattaa keskittyä, jotta saat tuloksia nopeammin.

  Tarkkaan haarukoitu kohderyhmä ja palvelut, jotta profiloidut alasi erityisasiantuntijana ihanneasiakkaallesi ja pystyt myymään palveluitasi kunnon hinnalla ja poistat kilpailun ympäriltäsi.

   Premium-Brändi, yhteneväinen visuaalinen ilme ja viestintä, joka houkuttelee ihanneasiakkaitasi ja karkottaa ”vääriä” asiakkaita. Tämä helpottaa sinun työtäsi jatkossa.

  Kasvava sähköpostilista ja yhteisö ihanneasiakkaitasi, jotka haluavat kuulla neuvojasi ja ovat valmiina ostamaan sinulta.

  Myyvät nettisivut ja miten tuot nettisivuillesi liikennettä ilman maksullista mainontaa vuosiksi eteenpäin.

–  Asiakasprosessit, jotka tekevät elämäsi helpommaksi ja näyttäydyt asiakkaillesi oman alasi rautaisena ammattilaisena. Asetat rajasi sille mitä palveluita tarjoat ja mitä et. Asiakasprosessien avulla sinua myös kunnioitetaan enemmän ja saat selkeyttä tekemiseesi alusta alkaen. Työskentelemällä fiksusti saat enemmän aikaa muuhun tekemiseen.

  Itsevarmuus myymisestä ja markkinoinnista ilman tuputtamista ja maksullista mainontaa.

  Selkeä päämäärä, tiedät mihin asioihin sinun kannattaa keskittyä ja miksi teet sitä mitä teet.

  Selkeys siitä miten saat uusia asiakkaita, markkinoit palveluitasi ja teet enemmän vähemmässä ajassa.

Miten toteutan valmennuksen:

Ohjelmani koostuu kolmesta vaiheesta: Menestyvän sielukkaan yrittäjän mindsetista, Premium-Brändistä sekä Mukavasta markkinoinnista ja asiakashankinnasta.

Ohjelmani jälkeen sinulla on yrityksellesi suunniteltu oma Premium-Brändi, joka on määritelty itsellesi ylös brändikäsikirjaan ja laitettu käytäntöön nettisivuillesi, someen ja / tai markkinointimateriaaleihisi. Lisäksi sinulla on selkeä suunnitelma siitä miten alat markkinoimaan palveluitasi tehokkaammin valmennuksen jälkeen, unohtamatta menestyvän sielukkaan yrittäjän mindsettiä, jota kehitetään brändisuunnittelun rinnalla koko valmennuksen ajan.

Brändiohjelmani antaa käyttöösi vuosien kokemukseni yrittäjyydestä, graafisesta suunnittelusta, brändäämisestä sekä myynti- ja markkinointitaidoistani. Olen yhdistänyt valmennukseeni oppeja ja taitoja, joita olen itse oppinut monien eturivin valmentajien valmennuksista, joten voit luottaa siihen, että saat minulta viimeisimmän alan tiedon.

Verkkovalmennukset tukevat kehittymistäsi ja muutosprosessiasi yksilövalmennuksen rinnalla. Ohjelmaan sisältyy henkilökohtaista valmennusta Zoomin kautta sekä yksityinen Facebook -ryhmä, johon sinulla säilyy jäsenyys myös ohjelman jälkeenkin.

Tämä ohjelma on todellinen syväluotaava matka sekä itseesi että yrittäjyyteesi, joka muuttaa käsityksesi yrityksesi pyörittämisestä. Yrittäjyys voi olla mukavaa ja nautinnollista.

Lupaan työskennellä kanssasi henkilökohtaisesti niin pitkään, että saat varmasti tuloksia ohjelmani avulla!

Miten ohjelma eroaa muista brändivalmennuksista:

Normaalisti verkkovalmennukset eivät tarjoa sinulle muuta kuin itseoppimismateriaalin ja kartan miten pääset perille.

Ohjelmassani keskitymme alusta alkaen sinun ja yrityksesi kehittämiseen. Suunnittelemme Premium-Brändiä ja markkinointiasi yhdessä viikoittaisessa yhteydenpidossa sähköpostitse ja Zoomin kautta. Ohjelma on täysin suomenkielinen.

Valmennuksen ideana ei ole, että käytät paljon aikaa uuden oppimiseen, vaan keskitymme tulosten tekemiseen. Annan sinulle tarvittavan ohjeistuksen ja etenemme pala kerrallaan eteenpäin. Tämä vaatii sinulta säännöllistä paneutumista, keskittymistä ja halua yrityksesi kehittämiseen.

Autan sinua saamaan tuloksia nopeammin – jo kahdessa kuukaudessa.

Miten pääset mukaan ohjelmaani:

Varaa maksuton 30 minuutin Zoom-tapaaminen jo tänään! Sen aikana kartoitan tämänhetkisen tilanteesi ja selvitän olenko minä oikea ihminen auttamaan sinua. Tapaamisen aikana näemme molemmat, onko Sielukas Premium-Brändi sinulle sopiva seuraava askel.

Haluatko ensin tietää minusta lisää?

Vieraile Instagram -tililläni @millanen_design niin pääset tutustumaan ilmaiseen sisältööni tai tule mukaan ilmaiseen Facebook -ryhmääni  Sielukkaat SUPERyrittäjät.

Sielukas Premium-Brändi ohjelma:

Vaihe:

Muutos:

1. Menestyvän yrittäjän mindset

TAVOITE: Otetaan menestyvän yrittäjän mindset ja ”uusi minä” osaksi omaa päivittäistä arkea ja ajatusmaailmaa, jonka avulla saavutat tavoitteesi helposti ja sinulla on selkeä päämäärä tekemisellesi. Päätavoitteena on saada ymmärrys siitä, mihin keskittyä, jotta liiketoiminta voi kasvaa ja jätetään ylimääräinen häslääminen pois.

2. Sielukas Premium-Brändi

TAVOITE: Suunnitellaan yrityksellesi vahva persoonallinen Premium-Brändi ja brändistrategia, jotta voit markkinoida kohdistetummin ja tehokkaammin ihanneasiakkaillesi sekä saada yrityksesi kunnolla menestymään. Asiakasprosessien ja premium-tason palvelukokemuksen avulla pystyt tarjoamaan asiakkaillesi palveluelämyksen, joka karkoittaa kilpailun ympäriltäsi ja mahdollistaa suuremman tuloksen.

3. Mukava markkinointi ja asiakashankinta

TAVOITE: Päätavoitteena on saada omaa brändiäsi paremmin tunnetuksi, kerätään omaa yhteisöäsi ja saadaan ihanneasiakkaat kiinnostumaan Premium-Brändistä luonnollisesti ilman tyrkyttämistä. Hiomme myös asiakasprosesseja niin, että sinulle jää enemmän aikaa tehdä niitä asioita, joista eniten tykkäät.

Asiakkailta kuultua...

Millan kanssa oli helppo tehdä yhteistyötä. Hän tajusi nopeasti mitä logolta haluan ja tarjosi nopeasti useamman vaihtoehdon, mistä yhtä lähdettiin viemään eteenpäin. Olen erittäin tyytyväinen saamaani logoon ja palveluun ja voin suositella lämpimästi Millaa!
Satu Pesonen
Satun hyvinvointipalvelut
Milla jaksoi rauhallisesti ohjata ja neuvoa kuvaustilanteissa, ja se loi turvallisen olon. Työskentely oli huolellista ja yhteistyö kaiken kaikkiaan joustavaa! Suosittelen lämpimästi!
Eija Assola-Virta
Mattomaisteri
Kiitos vielä siitä Zoom-sparrauksesta oli ihana jakaa ajatuksia ja pallotella ideoita yhdessä. Sai taas uutta inspiraatiota.
Brändivalmennusasiakas
error: Content is protected !!