Sielukkaiden SUPERyrittäjien brändiohjelma

Autan sielukkaita kasvuhaluisia yrittäjiä oman persoonallisen brändin ja markkinoinnin suunnittelussa, jotta he voivat saada palveluistaan paremman palkkion ja vähentää työaikaansa sekä elää unelmiensa elämää.

Mitä valmennus antaa sinulle:

Autan sinua paketoimaan palvelusi kannattavasti ja irtautumaan kilpailusta oman persoonallisen ja visuaalisesti vahvan brändisi avulla. Ohjelman aikana saavutat tyyneyden ja tasapainon yrityksesi pyörittämisessä sekä saavutat tavoittelemasi kuukausitulotason. Huomaat kuinka sinulle vapautuu enemmän aikaa ja työsi muuttuu antoisaksi, koska suunnittelet asiakasprosessit järkevästi, olet ylpeä osaamisestasi ja siitä mitä teet.

Premium -ohjelmassani yhdistyvät yksilöllinen brändivalmennus sekä verkkovalmennus, joiden avulla suunnittelemme yrityksellesi oman persoonallisen brändin ja teemme suunnitelman palveluidesi markkinoinnista jatkossa.

Autan sinua siirtymään epävarmuudesta ja niukkuudesta uuteen todellisuuteen, jossa nautit yrityksesi pyörittämisestä, koska sinulla on selkeys siitä mitä teet, miksi teet ja kuka on ihanneasiakkaasi sekä pystyt veloittamaan palveluistasi kunnon hinnan

Kenelle valmennus on suunnattu:

Tämä ohjelma on suunnattu sielukkaille, luoville ja intuitiivisille kasvuhaluisille yrittäjille, jotka ovat valmiita kehittämään itseään ja nostamaan yrityksensä seuraavalle tasolle. Tämä valmennus sopii niille, jotka ovat pyörittäneet yritystään muutaman vuoden, mutta eivät ole tyytyväisiä asiakas- ja myyntimääriinsä. 

Ohjelma on suunnattu herkille, intuitiivisille ja sielukkaille yrittäjille, jotka haluavat saada yrityksensä kukoistamaan omista arvoistansa käsin. He arvostavat vapautta ja paikkariippumatonta elämää. He haluavat mieluummin toteuttaa itseään, oppia uusia asioita, kehittyä, nähdä maailmaa ja saada uusia kokemuksia sen sijaan, että omistaisivat koko elämänsä täysipäiväiseen työntekoon.

Ohjelma sopii myös luoville yrittäjille, jotka tarvitsevat tilaa ja joutilaisuutta arjen keskelle, jotta luovuus pääse nousemaan esiin. Luovuus tarvitsee selkeän mielen eli joutilaisuutta ja se kuolee, jos elämme kiireisessä ja stressaavassa ympäristössä. Yrittäjyyden ja luovuuden yhdistäminen voi osoittautua yllättävän vaikeaksi yhtälöksi.

Asiakkaani voi olla esimerkiksi:

–     luovalla alalla oleva yrittäjä kuten taiteilija, muusikko

     hyvinvointi- ja kauneusalalla oleva yrittäjä kuten joogaohjaaja, hyvinvointivalmentaja, ravitsemusterapeutti

–     visuaalisella alalla oleva yrittäjä kuten sisustussuunnittelija, valokuvaaja, graafikko

     somevaikuttaja tai valmentaja, jolla on oma yritys

Kun olet työskennellyt kanssani sinulla on:

  Menestyvän sielukkaan yrittäjän mindset eli tiedät miten menestyvät yrittäjät ajattelevat ja mitä he tekevät toisin kuin muut. Opit myös mihin asioihin sinun kannattaa keskittyä, jotta saat tuloksia nopeammin.

  Tarkkaan haarukoitu kohderyhmä ja palvelut, jotta profiloidut alasi erityisasiantuntijana ihanneasiakkaallesi ja pystyt myymään palveluitasi kunnon hinnalla ja poistat kilpailun ympäriltäsi.

  Yhteneväinen visuaalinen ilme ja viestintä, joka houkuttelee ihanneasiakkaitasi ja karkottaa ”vääriä” asiakkaita. Tämä helpottaa sinun työtäsi jatkossa.

  Kasvava sähköpostilista ja yhteisö ihanneasiakkaitasi, jotka haluavat kuulla neuvojasi ja ovat valmiina ostamaan sinulta.

  Myyvät nettisivut ja miten tuot nettisivuillesi liikennettä ilman maksullista mainontaa vuosiksi eteenpäin.

  Itsevarmuus myymisestä ja markkinoinnista ilman tuputtamista ja maksullista mainontaa.

  Selkeä päämäärä, tiedät mihin asioihin sinun kannattaa keskittyä ja miksi teet sitä mitä teet.

  Selkeys siitä miten saat uusia asiakkaita, markkinoit palveluitasi ja teet enemmän vähemmässä ajassa.

Miten toteutan valmennuksen:

10  viikon brändiohjelmani koostuu kolmesta vaiheesta: Menestyvän sielukkaan yrittäjän mindsetista, Persoonallisesta ja visuaalisesti vahvasta brändistä sekä Mukavasta markkinoinnista ja asiakashankinnasta.

Ohjelmani jälkeen sinulla on yrityksellesi suunniteltu oma persoonallinen brändi, joka on määritelty itsellesi ylös brändikäsikirjaan ja laitettu käytäntöön nettisivuillesi, someen ja / tai markkinointimateriaaleihisi. Lisäksi sinulla on selkeä suunnitelma siitä miten alat markkinoimaan palveluitasi tehokkaammin valmennuksen jälkeen, unohtamatta menestyvän sielukkaan yrittäjän mindsettiä, jota kehitetään brändisuunnittelun rinnalla koko valmennuksen ajan.

Brändiohjelmani antaa käyttöösi vuosien kokemukseni yrittäjyydestä, graafisesta suunnittelusta, brändäämisestä sekä myynti- ja markkinointitaidoistani. Olen yhdistänyt valmennukseeni oppeja ja taitoja, joita olen itse oppinut monien eturivin valmentajien valmennuksista, joten voit luottaa siihen, että saat minulta viimeisimmän alan tiedon.

Verkkovalmennukset tukevat kehittymistäsi ja muutosprosessiasi yksilövalmennuksen rinnalla. Ohjelmaan sisältyy 3 x 30 min. henkilökohtainen valmennus Zoomin kautta. Maanantaisin saat napakan valmennusmateriaalin & viikkotehtävän ja torstaisin pidän etäklinikan, jossa käymme läpi viikon aihetta sekä kysymyksiäsi. Lisäksi ohjelmaan sisältyy yksityinen Facebook -ryhmä, johon sinulla säilyy jäsenyys valmennusohjelman jälkeenkin.

Tämä valmennusohjelma on todellinen syväluotaava matka sekä itseesi että yrittäjyyteesi, joka muuttaa käsityksesi yrityksesi pyörittämisestä. Yrittäjyys voi olla mukavaa ja nautinnollista.

Lupaan työskennellä kanssasi henkilökohtaisesti niin pitkään, että saat varmasti tuloksia ohjelmani avulla!

Miten valmennus eroaa muista brändivalmennuksista:

Normaalisti verkkovalmennukset eivät tarjoa sinulle muuta kuin itseoppimismateriaalin ja kartan miten pääset perille.

Brändiohjelmassani keskitymme alusta alkaen sinun ja yrityksesi kehittämiseen. Suunnittelemme brändiä ja markkinointiasi yhdessä viikoittaisessa yhteydenpidossa sähköpostitse ja Zoomin kautta. Valmennus on täysin suomenkielinen ja ensimmäinen kierros pidetään livenä.

Valmennuksen ideana ei ole, että käytät paljon aikaa uuden oppimiseen, vaan valmennukseni keskittyy tulosten tekemiseen. Annan sinulle tarvittavan ohjeistuksen ja etenemme pala kerrallaan eteenpäin. Tämä vaatii sinulta jonkin verran säännöllistä paneutumista, keskittymistä ja halua yrityksesi kehittämiseen.

Autan sinua saamaan tuloksia nopeammin – jo kahdessa kuukaudessa.

Miten pääset mukaan ohjelmaani:

Varaa maksuton 30 minuutin Zoom-tapaaminen jo tänään! Sen aikana kartoitan tämänhetkisen tilanteesi ja selvitän olenko minä oikea ihminen auttamaan sinua. Tapaamisen aikana näemme molemmat, onko tämä Sielukkaiden SUPERyrittäjien brändiohjelma sinulle sopiva seuraava askel.

Haluatko ensin tietää minusta lisää?

Vieraile Instagram -tililläni @millanen_design niin pääset tutustumaan ilmaiseen sisältööni tai tule mukaan ilmaiseen Facebook -ryhmääni  Sielukkaat SUPERyrittäjät.

Sielukkaiden SUPERyrittäjien brändivalmennus:

Vaihe:

Muutos:

1. Menestyvän yrittäjän mindset

TAVOITE: Otetaan menestyvän yrittäjän mindset ja ”uusi minä” osaksi omaa päivittäistä arkea ja ajatusmaailmaa, jonka avulla saavutat tavoitteesi helposti ja sinulla on selkeä päämäärä tekemisellesi. Päätavoitteena on saada ymmärrys siitä, mihin keskittyä, jotta liiketoiminta voi kasvaa ja jätetään ylimääräinen häslääminen pois.

2. Persoonallinen & visuaalisesti vahva brändi

TAVOITE: Saadaan oman yrityksen perustukset kuntoon eli suunnitellaan yrityksellesi vahva persoonallinen brändi ja brändistrategia, jotta voit markkinoida kohdistetummin ja tehokkaammin ihanneasiakkaillesi sekä saada yrityksesi kunnolla menestymään.

3. Mukava markkinointi ja asiakashankinta

TAVOITE: Päätavoitteena on saada omaa brändiä paremmin tunnetuksi, kerätään omaa yhteisöä ja saadaan ihanneasiakkaat kiinnostumaan brändistä luonnollisesti ilman tyrkyttämistä. Hiomme myös asiakasprosesseja niin, että sinulle jää enemmän aikaa tehdä niitä asioita, joista eniten tykkäät.

Asiakkailta kuultua...

Millan kanssa oli helppo tehdä yhteistyötä. Hän tajusi nopeasti mitä logolta haluan ja tarjosi nopeasti useamman vaihtoehdon, mistä yhtä lähdettiin viemään eteenpäin. Olen erittäin tyytyväinen saamaani logoon ja palveluun ja voin suositella lämpimästi Millaa!
Satu Pesonen
Satun hyvinvointipalvelut
Milla jaksoi rauhallisesti ohjata ja neuvoa kuvaustilanteissa, ja se loi turvallisen olon. Työskentely oli huolellista ja yhteistyö kaiken kaikkiaan joustavaa! Suosittelen lämpimästi!
Eija Assola-Virta
Mattomaisteri
Kiitos vielä siitä Zoom-sparrauksesta oli ihana jakaa ajatuksia ja pallotella ideoita yhdessä. Sai taas uutta inspiraatiota.
Brändivalmennusasiakas
error: Content is protected !!