Brändistä voimaa
yrityksesi kasvuun
- Brändäyskurssi

"Brändisi on suurin voimavarasi,
jonka avulla saat yrityksellesi lisää myyntiä ja uusia asiakkaita."

Törmään graafisena suunnittelijana usein siihen tilanteeseen, jossa yritykselle pitäisi suunnitella vain nopeasti uudet nettisivut, promovideo tai esite, mutta yrityksen brändiä ei ole vielä aloitettu miettimään. Suunnittelutilanteissa kysyn asiakkaaltani suunnittelun kannalta oleellisia kysymyksiä, joiden avulla pääsen sisälle siihen, mitä sanomaa ja minkälaista tyyliä minulta graafikkona haetaan. Pian huomaan, että ongelmaksi muodostuukin usein se, että yritykselle itselle ei jää selkeää punaista lankaa, jonka mukaan jatkossa suunnittelutyöt tehdään. Tuloksena onkin usein sekavaa ”sillisalaattia”, kun mukaan tulee monta suunnittelijaa sekoittamaan pakkaa.

Miksi yhtenäinen ilme ja viestintä on sitten tärkeää?

 • Yhtenäinen ilme auttaa asiakastasi tunnistamaan ja muistamaan yrityksesi.
 • Se antaa myös yrityksestäsi ammattimaisen ja luotettavan kuvan.
 • Yhtenäinen ilme helpottaa sinua asiakashankinnassa, kun sekä yrityksesi ilme että markkinointi kertovat samaa tarinaa asiakkaallesi.
 • Hyvin suunniteltu yritysilme auttaa liiketoimintaasi kasvamaan.

Siksi päätin suunnitella yrittäjille räätälöidyn verkkokurssin brändäyksestä.

Brändäyskurssilla mm. mietitään ja kehitetään yrityksesi sanomaa, opiskellaan brändäyksen perusperiaatteet, saadaan ideoita omaan persoonalliseen brändin rakentamiseen ja rakennetaan yhdessä selkeät suuntaviivat omaan Brändikäsikirjaan eli graafiseen ohjeistoon. Niiden avulla mm. nettisivujen, markkinointimateriaalien suunnitteleminen sekä yrityksestäsi viestiminen helpottuvat huomattavasti.

Brändäyskurssilla opit mm. seuraavia asioita:

 • Opit pohtimaan ja kehittämään omaa persoonallista brändiäsi
 • Opit mitä brändääminen tarkoittaa ja mitä kaikkea siihen sisältyy
 • Tiedät mistä hyvä brändi koostuu
 • Opit suunnittelemaan brändiäsi kokonaisuutena
 • Opit valitsemaan brändillesi oman visuaalisen tyylin eli brändillesi sopivat värit, fontit ja kuvat.

Kurssin aikana teet yrityksellesi Brändikäsikirjan.

Teet brändäyskurssin aikana yrityksellesi Brändikäsikirjan, johon kootaan sekä yrityksesi ydinsanoma että tyyli. Brändikäsikirja toimii ohjenuoranasi kaikessa yrityksesi mainonnassa, markkinoinnissa, myynnissä, pakkaussuunnittelussa, sosiaalisessa mediassa yms. Pystyt jatkossa briiffaamaan helposti muut graafiset suunnittelijasi ja yritysilmeesi pysyy samana.

Brändäyskurssin sisältö

Brändistä voimaa yrityksesi kasvuun -Brändäyskurssi

VIDEO: Tervetuloa kurssille, Kurssin esittely

VIDEO: Brändääminen, mitä se on?

VIDEO: Menestyvän yrittäjän mindset

TYÖKIRJA APUNASI BRÄNDÄYKSESSÄ (PDF)

VIIKKOTEHTÄVÄT

VIDEO: Persoonallisuus ja luottamus

VIDEO: Muistettavan brändin neljä kulmakiveä

VIIKKOTEHTÄVÄT

VIDEO: Markkinointiviestin suunnitteleminen

VIDEO: Brändisi työkalupakki

BONUSVIDEO: Vinkkejä hissipuheeseesi

VIIKKOTEHTÄVÄT

VIDEO: Brändi-identiteetin rakentaminen

VIDEO: 5 brändisi ydinajatusta

VIIKKOTEHTÄVÄT

VIDEO: Näin teet yrityksesi brändille moodboardin helposti

VIIKKOTEHTÄVÄ

VIDEO: Värin psykologiaa

VIDEO: Vinkkejä väriyhdistelmien löytämiseen

VIIKKOTEHTÄVÄ

VIDEO: Mitä fontit kertovat?

VIDEO: Toisiinsa sopivia fonttipareja

VIIKKOTEHTÄVÄ

VIDEO: Brändisi äänensävy

VIDEO: Copywriting ja blogi tukemassa brändiäsi

VIDEO: Kuvat brändisi sanoman vahvistajana

VIIKKOTEHTÄVÄ

VIDEO: Brändikäsikirjan rakentaminen

VIDEO: Miten käytät brändikäsikirjaa apuna markkinoinnissasi?

VIDEO: Mitä tästä eteenpäin?

Palaute kurssista

Pidämme kurssilla suunniteltujen brändien katselutilaisuuden suljetussa Facebook -ryhmässämme. Tilaisuus on vapaaehtoinen. Katselutilaisuuden tarkoituksena on saada kannustavaa palautetta omasta brändistä ja mahdollisia kehitysideoita.

Kenelle Brändäyskurssi sopii?

 • Pienyrittäjälle tai yksinyrittäjälle, joka on tosissaan yrityksensä suhteen. Eli et vain ”harrasta” yrittämistä.
 • Haluat kehittää yritystäsi ja olet valmis kasvuun!
 • Haluat verkostoitua muiden yrittäjien kanssa ja haluat oppia uutta.
 • Olet innostunut yrittämisesta ja olet valmis menestymään!

Brändäyskurssi ei sovi, jos:

 • Sinulla on suuryritys tai olet työsuhteessa jonkun toisen yrityksessä.
 • Vain haaveilet yrittämisestä. Et ole vieläkään tarttunut toimeen. Jos et aloita, et voi menestyä!
 • Olet tyytyväinen yrityksesi nykyiseen tilanteeseen, etkä halua kehittää sitä enempää.

”Olen opiskellut brändäämistä paljon ja auttanut asiakkaita brändäysongelmissa. Olen huomannut, että tämän asian kanssa painiskellaan paljon, varsinkin silloin, kun yritys on nuori tai vasta perustettu. Haluan auttaa sinua menestymään nopeammin. Nämä asiat ovat loppujen lopuksi hyvin yksinkertaisia, mutta niihin pitää todella keskittyä ja pysähtyä miettimään niitä. Sinä olet parhain henkilö suunnittelemaan brändiäsi!”

”Olen paras brändivalmentaja sinulle, koska olen itsekin aikoinaan painiskellut näiden samojen asioiden kanssa. Olen tosi innoissani brändäämisestä ja tästä kurssista. Jos tällainen kurssi olisi ollut olemassa kolme vuotta sitten, olisin itsekin halunnut osallistua kurssille.”

”Olen halunnut tehdä tästä kurssista mahdollisimman hyödyllisen yrittäjälle, joka haluaisi rakentaa yritykselleen menestyvän brändin, mutta ei vain tiedä miten se tehdään tai tarvitsisi tukea suunnittelun kanssa. Olen innoissani, kun saan auttaa yrittäjiä menestymään. Olen erittäin motivoitunut kasvattamaan yritystäsi! Koska kun sinä onnistut, myös minä onnistun. Olen valmis menestymään sinun kanssasi!”

Kuvassa Milla Tähkänen

Milla Tähkänen

Brändivalmentajasi

Graafinen suunnittelija

UKK:

Usein kysytyt kysymykset vastauksineen

Olen koonnut kaiken brändäyksestä tarvitsemasi tiedon yhteen. Säästät rutkasti omaa aikaasi, kun sinun ei tarvitse kahlata läpi nettiä ja katsella tuntikausia YouTubesta videoita. Lisäksi saat opetuksen suomeksi, mikä helpottaa varsinkin, jos et ole haka englannin kielessä. Suurin osa brändäyksen ja graafisen suunnittelun opetuksesta käydään netissä englanniksi.

Vaikka olisit tilaamassa brändin suunnittelun graafikolta, saat kurssilta hyödyllistä tietoa, millainen on hyvä brändi, jotta osaat vaatia tekijältäsi enemmän. Saat rahoillesi parempaa vastinetta, kun olet perillä brändäyksen perusasioista! Lisäksi pystyt miettimään etukäteen yrityksesi sanomaa, kohdeyleisöä ja sitä, miten voisit käyttää omaa persoonaasi brändäyksen tukena, jotta brändistäsi saadaan suunniteltua mahdollisimman onnistunut kokonaisuus.

Avaan kurssin myyntiin kolme kertaa vuodessa: syksyllä, vuoden alussa sekä keväällä. Voit liittyä jonotuslistalle, niin saat tiedon, koska seuraava kurssi alkaa.

Ideana on käydä kurssia samaan tahtiin muiden kurssille osallistujien kanssa. Näin saat kurssista suurimman yhteisöllisen hyödyn. Kurssimoduulit aukeavat viikoittain käyttöösi.

Voit toki käydä kurssia myös omaan tahtiisi. Kurssimateriaali on käytössäsi vuoden ajan eli sinulla on rutkasti aikaa omaksua materiaali ja vaikka osallistua vuoden aikana kaikkiin kolmeen brändivalmennukseen suljetussa Facebookryhmässämme!

Norm. 1200€

NYT Early Bird hinta: 497€ + alv 24%

Kolmessa erässä: 197€ + alv 24% /kk (591€)

Ryhmävalmennus

10 viikon ryhmävalmennus

Suunnittelemme brändiä ryhmässä samaan aikaan. Viikottaiset tehtävät syventävät oppimista. Tehtävät keskittyvät oman brändisi rakentamisen ympärille.

Facebook -ryhmä

Brändäyskurssilaisille on oma suljettu Facebook ryhmä, jonka kautta on mahdollista saada laajempaa apua, tukea ja mielipiteitä muilta ryhmän jäseniltä. Järjestän ryhmävalmennuksen aikaan neljä livelähetystä, joissa vastaan kysymyksiinne ja annan lisäkoulutusta toivomistanne aiheista. Kurssin lopuksi järjestän myös katselutilaisuuden, jossa on mahdollista saada palautetta kurssilla suunnittelemastasi brändistä.

Aloitus kolme kertaa vuodessa

Järjestän ryhmävalmennuksen kolme kertaa vuodessa: keväällä, syksyllä ja vuoden vaihteessa. Liity kurssin jonotuslistalle niin saat tiedon, kun kurssi tulee myyntiin!

Norm. 2400€

NYT Early Bird hinta: 1500€ + ALV 24%

Kolmessa erässä: 650€ + ALV 24% /KK (1950€)

Yksityisvalmennus

Intensiivinen kahden kuukauden yksityisvalmennus

Rakennetaan brändiä rauhassa yhdessä! Viikottaiset henkilökohtaiset tapaamiset tai skypetapaamiset yrityksesi brändäyksen apuna kahden kuukauden ajan.

verkkokurssi

Saat verkkokurssin materiaalin käyttöösi heti eli voit opiskella täysin omaan tahtiisi. Pääset osallistumaan myös 10 viikon ryhmävalmennukseen ja saat myös Facebook -ryhmän tuen.

Tukea Facebook ryhmästä

Brändäyskurssilaisille on oma suljettu Facebook ryhmä, jonka kautta on mahdollista saada laajempaa apua, tukea ja mielipiteitä muilta ryhmän jäseniltä. Järjestän ryhmävalmennuksen aikaan neljä livelähetystä, joissa vastaan kysymyksiinne ja annan lisäkoulutusta toivomistanne aiheista. Kurssin lopuksi järjestän myös katselutilaisuuden, jossa on mahdollista saada palautetta kurssilla suunnittelemastasi brändistä.

Liity kurssin jonotuslistalle:

Norm. 4900€

Nyt Early Bird hinta: 3500€ + alv 24%

VIIDESSÄ ERÄSSÄ: 800€ + ALV 24% / KK (4000€)

VIP GOLD Brändisuunnittelu

Verkkokurssi brändäyksestä

8 x Tapaaminen tai videopuhelut - Suunnitellaan brändiä yhdessä

Brändikäsikirja

Logosuunnittelu

Käyntikortit

Valokuvauspäivä

Nettisivut

error: Content is protected !!