Brändistä voimaa
yrityksesi kasvuun
- Brändäyskurssi yrittäjille

"Brändisi on suurin voimavarasi,
jonka avulla saat yrityksellesi lisää myyntiä ja uusia asiakkaita."

Törmään graafisena suunnittelijana usein siihen tilanteeseen, jossa yritykselle pitäisi suunnitella vain nopeasti uudet nettisivut, promovideo tai esite, mutta yrityksen brändiä ei ole vielä aloitettu miettimään. Suunnittelutilanteissa kysyn asiakkaaltani suunnittelun kannalta oleellisia kysymyksiä, joiden avulla pääsen sisälle siihen, mitä sanomaa ja minkälaista tyyliä minulta graafikkona haetaan.

Pian huomaan, että ongelmaksi muodostuukin usein se, että yritykselle itselle ei jää selkeää punaista lankaa, jonka mukaan jatkossa suunnittelutyöt tehdään. Tuloksena onkin usein sekavaa ”sillisalaattia”, kun mukaan tulee monta suunnittelijaa sekoittamaan pakkaa.

 

Miksi yhtenäinen ilme ja viestintä on sitten tärkeää?

 • Yhtenäinen ilme auttaa asiakastasi tunnistamaan ja muistamaan yrityksesi.
 • Se antaa myös yrityksestäsi ammattimaisen ja luotettavan kuvan.
 • Yhtenäinen ilme helpottaa sinua asiakashankinnassa, kun sekä yrityksesi ilme että markkinointi kertovat samaa tarinaa asiakkaallesi.
 • Hyvin suunniteltu yritysilme ja brändi auttaa liiketoimintaasi kasvamaan.
 • Sinun on helpompaa suunnitella ja toteuttaa mm. asiakashankintaa, markkinointia, nettisivuja sekä sosiaalista mediaa, kun sinulla on selkeästi mietittynä kenelle myyt, mitä myyt ja miksi myyt sekä tiedät täsmälleen miten haluat tulla esiin, koska voit käyttää apunasi brändikäsikirjaasi.

 

Siksi päätin suunnitella yrittäjille räätälöidyn verkkokurssin brändäyksestä.

Brändäyskurssilla suunnitellaan ja kehitetään yrityksesi sanomaa, määritellään ihanneasiakkaasi, opiskellaan brändäyksen perusperiaatteet, saadaan ideoita omaan persoonalliseen brändin rakentamiseen sekä visuaaliseen suunnitteluun ja kootaan kaikki oleellinen tieto yhteen brändikäsikirjaksi.

Sen avulla mm. nettisivujen tekeminen, markkinointimateriaalien suunnitteleminen sekä yrityksestäsi viestiminen helpottuvat huomattavasti. Brändikäsikirjaan kootaan mm. yrityksesi sanoma ja markkinointiviestisi, yrityksesi suuntaviivat ja tavoitteet, unelmien asiakkaasi avatar sekä tiedot yrityksesi visuaalisuudesta (fontit, logot, kuvat, värit yms.).

Tämän jälkeen lähdemme lisäämään brändisi tunnettavuutta ja markkinoimaan sekä myymään palveluitasi ilman suuria markkinointibudjetteja. Keskitymme luonnollisen näkyvyyden lisäämiseen mm. nettisivujesi kautta. Markkinointisi tulisi olla brändisi näköistä, tyylistä ja sellaista, jota haluat mielelläsi tehdä ja se ei vie liiallisesti omaa aikaasi.

 

Brändäyskurssilla opit mm. seuraavia asioita:

 • Opit pohtimaan ja kehittämään omaa persoonallista brändiäsi.
 • Opit määrittelemään yrityksesi suuntaviivat.
 • Opit mitä brändääminen tarkoittaa ja mitä kaikkea sisältyy sisäiseen ja ulkoiseen brändäämiseen.
 • Tiedät mistä hyvä brändi koostuu.
 • Opit suunnittelemaan brändiäsi kokonaisuutena.
 • Opit valitsemaan brändillesi oman visuaalisen tyylin eli brändillesi sopivat värit, fontit ja kuvat.
 • Opit miten lisäät yrityksesi tunnettavuutta brändisi avulla.
 • Opit myymään ja markkinoimaan tuotteitasi / palveluitasi luonnollisesti tyrkyttämättä.

 

Kurssin aikana teet yrityksellesi brändikäsikirjan

Teet brändäyskurssin aikana yrityksellesi brändikäsikirjan, johon kootaan sekä yrityksesi ydinsanoma että tyyli. Brändikäsikirja toimii ohjenuoranasi kaikessa yrityksesi mainonnassa, markkinoinnissa, myynnissä, asiakashankinnassa, pakkaussuunnittelussa, sosiaalisessa mediassa yms. Pystyt jatkossa briiffaamaan helposti muut suunnittelijasi sekä yhteistyökumppanisi ja yritysilmeesi pysyy yhtenäisenä.

Brändäyskurssin sisältö

Brändistä voimaa yrityksesi kasvuun -Brändäyskurssi

VIDEO: Tervetuloa kurssille, Kurssin esittely

VIDEO: Brändääminen, mitä se on?

VIDEO: Menestyvän yrittäjän mindset

Yrityksesi analysointi (PDF)

VIIKKOTEHTÄVÄT

VIDEO: Persoonallisen brändin luominen

VIDEO: Muistettavan brändin neljä kulmakiveä

TYÖKIRJA (PDF)

BRÄNDIKÄSIKIRJAMALLI (PDF)

VIIKKOTEHTÄVÄT

VIDEO: Markkinointiviestin suunnitteleminen

VIDEO: Brändisi työkalupakki

VIDEO: Brändistrategia

BONUSVIDEO: Vinkkejä hissipuheeseesi

VIIKKOTEHTÄVÄT

VIDEO: Brändi-identiteetin rakentaminen

VIDEO: 5 brändisi ydinajatusta

VIDEO: Näin teet yrityksesi brändille moodboardin helposti

VIIKKOTEHTÄVÄT

VIDEO: Värin psykologiaa

VIDEO: Vinkkejä väriyhdistelmien löytämiseen

VIDEO: Mitä fontit kertovat?

VIDEO: Toisiinsa sopivia fonttipareja

VIIKKOTEHTÄVÄ

VIDEO: Brändisi äänensävy

VIDEO: Inspiraatiokirjaston kokoaminen

VIDEO: Copywriting ja blogi tukemassa brändiäsi

VIDEO: Kuvat brändisi sanoman vahvistajana

VIDEO: Keksi brändillesi nimi ja slogan

VIIKKOTEHTÄVÄ

VIDEO: Brändikäsikirjan rakentaminen

VIDEO: Miten käytät brändikäsikirjaa apuna markkinoinnissasi?

VIDEO: Mitä tästä eteenpäin?

Palaute kurssista

Pidämme kurssilla suunniteltujen brändien katselutilaisuuden suljetussa Facebook -ryhmässämme. Tilaisuus on vapaaehtoinen. Katselutilaisuuden tarkoituksena on saada kannustavaa palautetta minulta ja muilta kurssilaisilta, jotta voit kehittää brändiäsi eteenpäin.

Kenelle Brändäyskurssi sopii?

 • Pienyrittäjille ja yksinyrittäjille, jotka ovat hiljattain aloittaneet yritystoiminnan ja / tai tarvitsevat apua brändäykseen ja brändin suunnitteluun / toteutukseen. 
 • Yrittäjille, jotka ovat valmiita kehittämään yritystään ja ovat valmiina viemään yritystoimintansa seuraavalle tasolle.
 • Yrittäjille, jotka haluavat verkostoitua muiden yrittäjien kanssa ja haluavat oppia uutta yhdessä muiden kanssa.

Brändäyskurssi ei sovi, jos:

 • Sinulla on suuryritys tai yritykselläsi on jo vakiintunut brändi.
 • Vasta haaveilet omasta yrityksestäsi. Et ole konkreettisesti tarttunut toimeen yrityksesi perustamisesta.
 • Olet tyytyväinen yrityksesi nykyiseen tilanteeseen, etkä halua kehittää sitä tai tulotasoasi enempää.

Olen opiskellut monipuolisesti brändäämistä ja auttanut asiakkaitani brändäysongelmissa. Olen huomannut, että tämän asian kanssa painiskellaan paljon, varsinkin silloin, kun yritys on nuori tai vasta perustettu. Haluan auttaa sinua menestymään nopeammin. Nämä asiat ovat loppujen lopuksi hyvin yksinkertaisia, mutta niihin pitää todella keskittyä ja pysähtyä miettimään niitä. Sinä olet parhain henkilö suunnittelemaan omaa brändiäsi!

Olen paras brändivalmentaja sinulle, koska olen itsekin aikoinaan painiskellut näiden samojen asioiden kanssa, kun perustin oman yritykseni. Olen tosi innoissani brändäämisestä ja tästä kurssista. Jos tällainen kurssi olisi ollut olemassa yritykseni perustamisen aikoihin, olisin itsekin halunnut osallistua kurssille, koska olisin silloin saanut yrityksen menestymään paljon nopeammin.

Halusin tehdä tästä kurssista mahdollisimman hyödyllisen yrittäjälle, joka haluaa rakentaa yritykselleen menestyvän brändin, mutta ei vielä tiedä miten se tehdään tai tarvitsee tukea suunnittelun kanssa. Olen innoissani, kun saan auttaa kaltaisiasi yrittäjiä menestymään. Olen erittäin motivoitunut kasvattamaan yritystäsi, koska kun sinä onnistut, myös minä onnistun! Olen valmis menestymään sinun kanssasi!

Kuvassa Milla Tähkänen

Milla Tähkänen

Brändivalmentajasi

Graafinen suunnittelija

UKK:

Usein kysytyt kysymykset vastauksineen

Olen koonnut kaiken brändäyksestä tarvitsemasi tiedon yhteen. Säästät rutkasti omaa aikaasi, kun sinun ei tarvitse kahlata läpi nettiä ja katsella tuntikausia YouTubesta videoita. Lisäksi saat opetuksen suomeksi, mikä helpottaa varsinkin, jos et ole haka englannin kielessä. Suurin osa brändäyksen ja graafisen suunnittelun opetuksesta käydään netissä englanniksi. Saat myös hyödyllisen kurssilaisten yhteisön tuen eli voit kysyä minulta ja yhteisöltä mitä vain brändisi suunnittelussa askarruttavia asioita.

Vaikka olisit tilaamassa brändin suunnittelun graafikolta, saat kurssilta hyödyllistä tietoa, millainen on hyvä brändi, jotta osaat vaatia tekijältäsi enemmän. Saat rahoillesi parempaa vastinetta, kun olet perillä brändäyksen perusasioista! Lisäksi pystyt miettimään etukäteen yrityksesi sanomaa, kohdeyleisöä ja sitä, miten voisit käyttää omaa persoonaasi brändäyksen tukena, jotta brändistäsi saadaan suunniteltua mahdollisimman onnistunut kokonaisuus.

Seuraava brändäyskurssi alkaa 30.1 2023. Pidän ryhmävalmennuksen kolme kertaa vuodessa: syksyllä, vuoden alussa sekä keväällä. Voit tulla kurssille mukaan milloin vain, mutta ryhmävalmennusten aikaan saat kurssista kaikkein suurimman hyödyn itsellesi sekä kurssille liittyvät bonukset!

Ideana on käydä kurssia samaan tahtiin muiden kurssille osallistujien kanssa. Näin saat kurssista suurimman yhteisöllisen hyödyn. Kurssimoduulit aukeavat viikoittain käyttöösi.

Voit toki käydä kurssia myös omaan tahtiisi milloin vain. Kurssi on käytössäsi seuraavan vuoden verran eli sinulla on rutkasti aikaa omaksua materiaali ja vaikka osallistua vuoden aikana kaikkiin kolmeen brändivalmennukseen suljetussa Facebookryhmässämme!

SEURAAVA RYHMÄ ALOITTAA 30.1 2023.

Brändäyskurssi

6 viikon ryhmävalmennus

Suunnittelemme brändiä ryhmässä samaan aikaan. Viikottaiset videot ja tehtävät syventävät oppimista. Tehtävät keskittyvät oman brändisi rakentamisen ympärille. Saat suunniteltua itsellesi brändin 6 viikossa. Tämän jälkeen pidämme brändien katselutilaisuuden. Kurssi jää sinulle käyttöösi niin pitkäksi aikaa kuin haluat, jos ostat kurssin nyt tammikuun aikana. Voit tulla mukaan kehittämään brändiäsi eteenpäin kolme kertaa vuodessa yhdessä muiden kurssilaisten kanssa.

Facebook -ryhmä

Brändäyskurssilaisille on oma suljettu Facebook ryhmä, jonka kautta on mahdollista saada laajempaa apua, tukea ja mielipiteitä muilta ryhmän jäseniltä. Järjestän ryhmävalmennuksen aikaan ryhmävalmennuksia, joissa vastaan kysymyksiinne ja annan lisäkoulutusta toivomistanne aiheista. Kurssin lopuksi järjestän myös katselutilaisuuden, jossa on mahdollista saada palautetta kurssilla suunnittelemastasi brändistä.

Aloitus kolme kertaa vuodessa

Järjestän tämän brändäyskurssin kolme kertaa vuodessa: keväällä, syksyllä ja vuoden vaihteessa. Voit tulla mukaan kurssille milloin vain, mutta suurimman hyödyn saat ryhmävalmennusten aikaan, jolloin kurssin hintaan sisältyy bonuksia!

brändäyskurssi ja logo nyt yhteishintaan!

Brändäyskurssi + logo yrityksellesi

6 viikon ryhmävalmennus

Suunnittelemme brändiä ryhmässä samaan aikaan. Viikottaiset videot ja tehtävät syventävät oppimista. Tehtävät keskittyvät oman brändisi rakentamisen ympärille. Saat suunniteltua itsellesi brändin 6 viikossa. Tämän jälkeen pidämme brändien katselutilaisuuden.

LOGOSUUNNITTELU

Suunnittelen yrityksellesi uuden logon, joka sopii täydellisesti yrityksesi uuteen imeeseen! Saat logosuunnittelun hyvään yhteishintaan, kun ostat brändäyskurssin ja logosuunnittelun samalla kertaa.

error: Content is protected !!