Kuka olen? Milla Tähkänen, graafinen suunnittelija ja brändivalmentaja

Kuka olen?

Olen Milla Tähkänen graafinen suunnittelija ja visuaalinen brändivalmentaja omassa yrityksessäni Millanen Design ja häärin Sielukkaat SUPERyrittäjät blogin sekä Menestyvät SUPERyrittäjät Facebookyhteisön takana. Toimistoni sijaitsee Nokialla, mutta toimin koko Suomen alueella.

Olen erityisesti keskittynyt visuaalisesti vahvojen brändien suunnitteluun, johon sisältyy brändistrategia, brändin visuaalinen ilme, logosuunnittelu, nettisivujen suunnittelu, pakkaussuunnittelu ja erilaisten markkinointimateriaalien suunnittelu. 

Autan palvelualalla toimivia yksinyrittäjiä saamaan enemmän asiakkaita ja myyntiä erottumalla muista, rakentamaan oman persoonallisen visuaalisesti vahvan brändin ja selkeyttämään nettisivuja, jotta he voisivat luoda menestyvän yrityksen ja elää unelmiensa elämää. 

Visuaalisena brändivalmentajana autan palveluyrittäjiä brändien suunnittelussa, markkinoinnissa ja omien palveluiden myymisessä.

Graafista suunnittelua olen opiskellut Helsinki Design Schoolissa ja visuaalista suunnittelua Tampereen ammattikorkeakoulussa Taiteessa ja viestinnässä valmistuen medianomiksi vuonna 2004. Lisäksi minulla on yli 20 vuoden kokemus myynnin parista. Oman graafisen suunnittelun yritykseni perustin vuonna 2016.

Tarinani

Olin  yli kymmenen vuotta sitten jämähtänyt kokoaikaiseen sisustusmyyjän työhöni, jonka piti olla vain väliaikainen työ medianomiksi valmistumiseni jälkeen. Kuukausipalkka, ihanat työtoverit ja palkalliset lomat saivat minut tyytymään myyjän työhön, vaikka itse tiesin minusta olevan paljon enempään.

Matkustelin tuolloin paljon ympäri maailmaa ja keräsin uskomattomia kokemuksia. Kouluttauduin mm. avovesisukeltajaksi (Advanced Open Water Diver) Thaimaassa, tutustuin Antoni Gaudin arkkitehtuuriin Barcelonassa ja kävin Aerosmithin Rock ‘n’ Roller Coasterissa Pariisin Disneylandissä (vuoristorata, jossa sai kokea 5G:n voiman).

Vasta, kun sain sisustusmyyjän työstä molempiin käsiini vakavan rasitusvamman, ehdin ja maltoin todella pysähtyä paikoilleni miettimään mitä todella elämäni aikana halusin tehdä, mikä on elämäntehtäväni.

Opiskelin graafisen suunnittelun tutkinnon ja perustin valmistumiseni jälkeen oman yrityksen. Kolmen vuoden yrittämisen jälkeen ymmärsin, että minun pitää keskittää osaamiseni yhteen aihealueeseen, jossa koen olevani parhaimmillani ja missä voin auttaa muita kaltaisiani yrittäjiä, jotka kamppailevat nyt niiden samojen ongelmien ja haasteiden parissa kuin minäkin yritykseni perustamisen alkuaikoina. Ja pam, että osuinkin naulan kantaan!

Päätin keskittyä auttamaan uusia yrittäjiä ja sellaisia pienyrittäjiä, jotka haluavat kehittää yritystään eteenpäin. Keskityn työssäni sellaisiin graafisen suunnittelun palveluihin, joita yrittäjät tarvitsevat kuten esim. logosuunnitteluun, nettisivujen suunnitteluun ja toteutukseen, graafiseen ilmeeseen, mainosmateriaalien kuten esitteiden, roll-upien, pakkausten ja mainosvideoiden suunnitteluun ja toteuttamiseen.

“Olen auttanut jo useita yrittäjiä liikunta- ja hyvinvointialoista puhdistusaloihin sekä viestintäalasta viihdealoihin. Olen saanut myös olla mukana auttamassa yrittäjiä, jotka ovat kehittäneet oman tuotteen tai palvelun.”

Päätin koota osaamiseni myös eri tasoisiksi valmennuksiksi, jotta yhä useammilla yrittäjillä on mahdollisuus hyötyä osaamisestani. Vuodesta 2020 tulikin kaikkien aikojen erikoisin vuosi Koronan takia. Osalle yrittäjistä siitä tuli kasvun vuosi ja toisille taas koitti aika, jolloin omia palveluita täytyi alkaa viemään nettiin.  Kehitin tätä silmällä pitäen yrittäjille suunnatun brändäyskurssin, jossa keskitytään persoonallisen brändin luomiseen ja oman brändikäsikirjan tekemiseen. Suunnitelmissani on myös lanseerata Premium -tasoinen brändivalmennus alkuvuodesta 2023. Tässä valmennuksessa keskitytään suunnittelemaan yritykselle toimiva persoonallinen visuaalisesti vahva brändi, jonka tehtävänä on tuoda yrittäjälle lisää unelmien asiakkaita, huippumyynnit sekä vapautta ja selkeyttä omaan tekemiseen.

Oletpa sitten kiinnostunut suunnittelupalveluistani, yksilöllisistä valmennuksistani tai verkkokursseistani, tulet saamaan kaiken tukeni ja osaamiseni käyttöösi. Suunnittelupalveluissani ja valmennuksissani haluan keskittyä juuri sinun yrityksesi kehittämiseen 100%:sti. Yrityksesi menestyminen on tärkein tehtäväni. Menestyminen ei tule kuitenkaan yhdessä yössä, vaan sen eteen on oltava valmiita tekemään töitä.

Miksi minä?

Kun teet töitä kanssani:

  • saat arvokkaan yhteistyökumppanin tueksesi yrityksesi kehittämisessä,
  • vahvuuksiani ovat visuaalinen suunnittelu, ideointi ja ongelmanratkaisukyky,
  • saat minulta selkeät ohjeet ja neuvot ilman jaaritteluja ja kapulakieltä,
  • seuraan edistymistäsi ja autan sinua saamaan tuloksia,
  • annan suunnittelutöilleni ja verkkokursseilleni 100%:n tyytyväisyystakuun.

Ota yhteyttä minuun ja tehdään tästä vuodesta yrityksesi huippuvuosi

Liity myös mukaan yhteisööni, ilmaiseen Facebook -ryhmään Menestyvät SUPERyrittäjät!

error: Content is protected !!