Kuka olen? Milla Tähkänen, graafinen suunnittelija ja brändivalmentaja

Kuka olen?

Olen Milla Tähkänen graafinen suunnittelija ja brändivalmentaja omassa yrityksessäni Millanen Design ja häärin Sielukkaat SUPERyrittäjät blogin sekä Menestyvät SUPERyrittäjät Facebookyhteisön takana. Toimistoni sijaitsee Nokialla, mutta toimin koko Suomen alueella.

Olen monipuolinen graafinen suunnittelija ja autan pienyrittäjiä, yksinyrittäjiä ja yrittäjyyttä aloittelevia mm. logosuunnittelussa, brändäämisessä ja nettisivujen suunnittelussa. 

Minulla on pitkä tausta, yli 15 vuotta, myynnin parista – sisustusmyyjänä. Päivätyön rinnalla opiskelin Helsinki Design Schoolissa graafiseksi suunnittelijaksi. Tätä ennen olen opiskellut medianomiksi Tampereen ammattikorkeakoulussa. Oman yritykseni perustin vuonna 2016.

Koen olevani tällä hetkellä unelmieni alalla graafikkona ja brändivalmentajana. Lue alta tarinani.

Autan yrittäjiä menestymään

 • Haluatko perustaa oman yrityksen tai kehittää jo olemassa olevaa yritystäsi? 
 • Haluatko erottua kilpailijoistasi, rakentaa oman persoonallisen brändisi sekä menestyvän yrityksen, jotta voit keskittyä siihen mitä olet aina halunnut tehdä?
 • Haluatko enemmän vapautta elämääsi?
 • Oletko valmis tekemään unelmiesi eteen töitä, varaat kalenteristasi aikaa yrityksesi kehitystyöhön ja haluat vilpittömästi auttaa omia asiakkaitasi?
 • Tuntuuko sinusta, että muut ympärilläsi menestyvät, mutta sinä et, vaikka teet lujasti töitä?
 •  Tunnetko olevasi jumissa ja hämmentynyt kaikesta tiedon määrästä ympärilläsi, etkä tiedä mihin asioihin sinun pitäisi keskittyä?

Oletpa sitten jo kokenut yrittäjä tai vasta omaa yritystä perustava, ammatin vaihtaja tai freelancer ja vastasit myöntävästi ainakin yhteen edellä kysymääni kysymykseen, minä voin auttaa sinua.

Olen Milla Tähkänen, graafinen suunnittelija ja brändivalmentaja. Autan yrittäjiä:

 • saamaan enemmän asiakkaita ja myyntiä erottumalla muista ja käyttämällä tehokkaammin sinulle sopivaa markkinointistrategiaa,
 • rakentamaan oman persoonallisen brändin, joka puhuttelee unelmiesi asiakkaita ja
 • selkeyttämään nettisivuja ja löytymään Googlesta, jotta voit luoda menestyvän yrityksen ja elää vapaampaa elämää.

Olin kymmenisen vuotta sitten jämähtänyt kokoaikaiseen sisustusmyyjän työhöni, jonka piti olla vain väliaikainen työ medianomiksi valmistumiseni jälkeen. Kuukausipalkka, ihanat työtoverit ja palkalliset lomat saivat minut tyytymään myyjän työhön, vaikka itse tiesin minusta olevan paljon enempään.

Vasta, kun sain työstä käsiini rasitusvamman, ehdin ja maltoin todella pysähtyä paikoilleni miettimään mitä todella elämäni aikana halusin tehdä, mikä on elämäntehtäväni.

Opiskelin graafisen suunnittelun tutkinnon ja perustin valmistumiseni jälkeen oman yrityksen. Kolmen vuoden yrittämisen jälkeen ymmärsin, että minun pitää keskittää osaamiseni yhteen aihealueeseen, jossa koen olevani parhaimmillani ja missä voin auttaa muita kaltaisiani yrittäjiä, jotka kamppailevat nyt niiden samojen ongelmien ja haasteiden parissa kuin minäkin yritykseni perustamisen alkuaikoina. Ja pam, että osuinkin naulan kantaan!

Päätin keskittyä auttamaan uusia yrittäjiä ja sellaisia pienyrittäjiä, jotka haluavat kehittää yritystään eteenpäin. Keskityn työssäni sellaisiin graafisen suunnittelun palveluihin, joita yrittäjät tarvitsevat kuten esim. logosuunnitteluun, nettisivujen suunnitteluun ja toteutukseen, graafiseen ilmeeseen, mainosmateriaalien kuten esitteiden, roll-upien, pakkausten ja mainosvideoiden suunnitteluun ja toteuttamiseen.

“Olen auttanut jo useita yrittäjiä liikunta- ja hyvinvointialoista puhdistusaloihin sekä viestintäalasta viihdealoihin. Olen saanut myös olla mukana auttamassa yrittäjiä, jotka ovat kehittäneet oman tuotteen tai palvelun.”

Päätin koota osaamiseni myös eri tasoisiksi valmennuksiksi, jotta yhä useammilla yrittäjillä on mahdollisuus hyötyä osaamisestani. Vuodesta 2020 tulikin kaikkien aikojen omituisin vuosi Koronan takia. Osalle yrittäjistä siitä tuli kasvun vuosi ja toisille taas koitti aika, jolloin omia palveluita täytyi alkaa viemään nettiin.  Kehitin tätä silmällä pitäen yrittäjille suunnatun brändäyskurssin, jossa keskitytään persoonallisen brändin luomiseen ja oman brändikäsikirjan tekemiseen. Suunnitelmissani on myös lanseerata Premium -tasoinen valmennus alkuvuodesta 2023. Tässä valmennuksessa keskitytään suunnittelemaan yritykselle toimiva persoonallinen brändi, jonka tehtävänä on tuoda yrittäjälle lisää unelmien asiakkaita ja huippumyynnit sekä vapautta omaan tekemiseen.

Tutustu palveluihini tarkemmin palvelut ja kurssit sivujen kautta.

Oletpa sitten kiinnostunut suunnittelupalveluistani, yksilöllisistä valmennuksistani tai verkkokursseistani, tulet saamaan kaiken tukeni ja osaamiseni käyttöösi. Suunnittelupalveluissani ja valmennuksissani haluan keskittyä juuri sinun yrityksesi kehittämiseen 100%:sti. Yrityksesi menestyminen on tärkein tehtäväni. Menestyminen ei tule kuitenkaan yhdessä yössä, vaan sen eteen on oltava valmiita tekemään töitä.

Miksi minä?

Kun teet töitä kanssani:

 • tunnet saavasi arvokkaan kumppanin tueksesi yrityksesi kehittämisessä,
 • saat minulta selkeät ohjeet ja neuvot ilman jaaritteluja ja kapulakieltä,
 • seuraan edistymistäsi ja autan sinua saamaan oikeanlaisen menestyvän yrittäjän mindsetin eli suhtautumistavan asioihin,
 • annan suunnittelutöilleni ja verkkokursseilleni 100%:n tyytyväisyystakuun.

Ota yhteyttä minuun ja tehdään tästä vuodesta yrityksesi huippuvuosi!

Liity myös mukaan ilmaiseen Facebook -ryhmääni Menestyvät SUPERyrittäjät!

error: Content is protected !!