Ole erilainen - erotu muista

Autan palvelualan yrittäjiä, jotka ovat valmiita kehittämään sekä itseään että yritystään ja haluavat nostaa yrityksensä & palvelunsa seuraavalle tasolle, jotta he voivat saavuttaa oman bisnesunelmansa unelmabisneksestään.

Tarjoan brändäystä ja nettisivujen suunnittelua sekä valmennuspalveluita mindsetin, persoonallisen brändin ja markkinoinnin kehittämisessä. Tärkeimpiä arvojani ovat palveluiden vieminen verkkoon, fiksujen asiakasprosessien suunnitteleminen, itsensä arvostaminen, luovat yrittäjyystaidot sekä ekologisuus suunnittelussa. Suunnittelutyylini nostaa esiin persoonaasi, arvojasi ja brändisi sanomaa.

ASIAKKAITANI VOIVAT OLLA ESIMERKIKSI:

Valokuvaajat / taiteilijat / muusikot / graafikot / floristit

Hyvinvointi- ja kauneusalan yrittäjät

Personal trainerit / valmentajat

Sisustussuunnittelijat / vaatetussuunnittelijat

Pienet kahvilat / ravintolat / käsityöläiset

Muut palvelualojen yrittäjät

Olemme hyvä suunnittelutiimi, jos...

haluat visuaalisesti kauniin ja toimivan brändin yrityksellesi, joka kuvastaa omaa persoonaasi ja omia arvojasi, koska ne tekevät brändistäsi muista erottuvan,

et pelkää erottua kilpailijoistasi ja tehdä omaa juttuasi, koska tiedät, että se johtaa parempiin tuloksiin,

arvostat luovuutta, intuitiivisuutta ja yksityiskohtia suunnittelussa,

ymmärrät, että loistavan brändin suunnittelu vie oman aikansa ja vaatii myös taloudellista investointia.

Tilaa hinnastoni ja aloitetaan suunnittelu!

Brändin kirkastaminen
& nettisivujen suunnittelu

Oletko kasvanut vanhasta ilmeestä tai brändistäsi ulos?

Häpeätkö näyttää asiakkaillesi nettisivujasi, koska ne eivät kuvasta enää sitä mitä olet nyt?

Ei hätää. Minä voin auttaa sinua rakentamaan yrityksellesi uuden omaan persoonaasi sopivan brändi-identiteetin ja visuaalisesti vahvat nettisivut, jotka puhuttelevat suoraan unelma-asiakkaitasi ja tuovat myyntiä.

Jotta brändistäsi ja nettisivuistasi saadaan suunniteltua mahdollisimman onnistuneet, niiden täytyy pohjautua omaan persoonaasi. Vain käyttämällä omia piirteitäsi, arvojasi ja erottautumistekijöitäsi, pystymme luomaan persoonallisen ja vahvan brändin, visuaalisen ilmeen ja strategian, joka toimii sinulle. Siksi teemme varsinkin brändisuunnittelun alkuvaiheessa hyvin tiivistä yhteistyötä sinun kanssasi. Brändisuunnittelijana minun on helpompaa huomata mitkä piirteet sinussa ovat sellaisia mitä kannattaa korostaa ja tuoda esiin myös brändisi viestissä ja visuaalisessa suunnittelussa.

Autan sinua myös löytämään juuri sen kaivatun jutun millä erotut muista kilpailijoistasi.

Valmiina luomaan muutakin
kuin vain nätit nettisivut

Tarjoan muutaman valmiin suunnittelupaketin, joiden avulla voimme lähteä kirkastamaan brändiäsi ja suunnittelemaan nettisivujasi.

#1 Yksinyrittäjän brändäyspaketti

Yksinyrittäjän brändäyspaketti on tarkoitettu hiljattain yrityksensä perustaneille yrittäjille, joilla ei ole omaa yhteneväistä ilmettä suunniteltuna.

Brändi-ilme ja logon suunnittelu

Kevyt yritysilme, jossa määritellään yrityksellesi värit, fontit, graafinen elementti / brändikuosi ja kuvamaailma. Ohjeistus yritysilmeestä ja logon käytöstä. Logotiedostot.

Kotisivut

Teen yksinkertaiset, mutta tehokkaat max. viiden sivun nettisivut WordPressillä. Sivuille tuleva teksti ja kuvat tulevat asiakkaalta ennen nettisivujen suunnittelua. Kevyt hakukoneoptimointi. Käyttö-opastus + ohjeet ja 1kk nettisivujen ylläpitopalvelu. Sivuja pystyy myöhemmin helposti laajentamaan.

1 vapaavalintainen tuote

Facebookin kansikuva ja profiilikuva, 5 mallipohjaa someen, joita voit muokata Canvalla, käyntikortti, yhden sivun esite tai hinnasto.

Huom. Jos et tarvitse logosuunnittelua, voit vaihtaa sen yhteen vapaavalintaiseen lisätuotteeseen.

1500€ + alv 24%

2900€ + ALV 24%

#2 Loista paremmin

Loista paremmin -suunnittelupaketti on tarkoitettu yrittäjille, jotka haluavat nostaa yrityksensä seuraavalle tasolle. Tämä suunnittelupaketti sisältää kaiken mitä yrittäjä tarvitsee. Sisältää 45min strategiapuhelun Zoomissa.

brändin ja logon suunnittelu

Brändin suunnittelu sisältää brändi-ilmeen ja brändiviestinnän. Brändiviestintään sisältyy brändin ääni eli miten viestit esim. somessa, slogan, brändiviesti ja bränditarinan suunnittelu / sanallistaminen. Brändikäsikirja, logotiedostot & sisältöstrategia.

VERKKOSIVUT

Tyylikkäät ja tehokkaat max. viiden sivun nettisivut WordPressillä. Sivuille tulevat tekstit ja kuvat tulevat sekä minulta että asiakkaalta. Hakukoneoptimointi (copy 4 x 1200 sanaa /sivu). Käyttö-opastus + ohjeet. Sisältää 3kk nettisivujen ylläpitopalvelun.

2 vapaavalintaista tuotetta

Facebookin kansikuva ja profiilikuva, 5 mallipohjaa someen, joita voit muokata Canvalla, kuvituskuva, käyntikortti, esite tai hinnasto brändisi mukaisesti.

#3 Upea sielukas brändi

Tämä suunnittelupaketti on tarkoitettu yrittäjille, jotka haluavat upean brändin kaikilla “herkuilla”. Se sisältää kaiken mitä sielukas yrittäjä tarvitsee, kun halutaan visuaalisesti vahva ja upea brändi. Sisältää tarvittavat suunnittelupalaverit.

Brändin ja logon suunnittelu

Suunnittelen yrityksellesi logon, kuviot & kuvakkeet, kuvituskuvat, brändikuosit, brändiviestinnän, brändistrategian, markkinointistrategian, sisältöstrategian ja visuaalisen ilmeen yhdessä kanssasi. Brändikäsikirja + logotiedostot + käyntikortti.

Verkkosivut

Teen hakukoneoptimoidut laajemmat verkkosivut (etusivu + noin 10 alasivua + yritysblogipohjat) WordPressillä. Käyttö-opastus + ohjevideot. Sisältää 3kk nettisivujen ylläpitopalvelun. Hakukoneoptimointi (copy 6 x 1200 sanaa/ sivu).

Sosiaalisen median kuvat

Suunnittelen Facebookin kansikuvan ja profiilikuvat sekä mallipohjat Facebookiin (5kpl) ja Instagramiin (5kpl) Canvalla - yhteneväinen ilme myös someen.

Digituotteet

Suunnittelen yrityksellesi liidimagneetin eli esim. PDF:n, hinnaston, E-kirjan (max. 12 sivua) tms. digituotteet.

Utelias soppi visuaalisen ilmeen suunnittelu

4900€ + ALV 24%

Näin upean & sielukkaan brändin suunnittelu etenee:

1. Brändistrategia

Lähdemme suunnittelemaan brändistrategiaa. Hiomme mm. yrityksesi brändiviestiä ja ihanneasiakkaan määrittelyä. Teemme moodboardin visuaalisesta ilmeestä. Kokoamme kaiken tiedon ylös brändikäsikirjaan.

2. Visuaalinen suunnittelu

Brändi-identiteetti eli visuaalinen suunnittelu, joka sisältää logon, värit, fontit, grafiikan ja kuvatyylien valitsemisen oman brändipersoonasi mukaan. Kokoamme kaiken tiedon ylös brändikäsikirjaan.

Timanttiset nettisivut

3. Nettisivujen suunnittelu

Brändisuunnittelun jälkeen rakennan yrityksellesi uuden brändin mukaiset vahvat ja visuaalisesti kauniit nettisivut ja someilmeen. Saat nettisivuista myös käyttöönottokoulutuksen, jotta osaat päivittää nettisivujasi tulevaisuudessa itse.

4. Lanseeraaminen

Jotta et jää yksin uuden brändisi kanssa, saat minulta ohjeet brändisi markkinointiin ja palveluidesi myyntiin sekä oman mindsettisi kehittämiseen, jotta saat nopeammin hyviä tuloksia. Lisäksi saat 3kk nettisivujen ylläpitopalvelun.

Lisäpalvelut

webhotelli

Nettisivujen ylläpitopalvelu

Voin tarvittaessa ylläpitää tekemäni nettisivut puolestasi 50€ /kk tai 500€ / vuosi.

pakkaussuunnittelu 4

Kuvittaminen

Kuvituspalvelut, grafiikat, piirrokset, infografiikat yms. alk. 150€.

Milla Tähkänen Millanen Design

Valokuvaus

Valokuvauspalvelut brändisuunnittelun tai nettisivujen suunnittelun yhteydessä.

Videopalvelut

Videokuvaus

Videokuvauspalvelut muiden suunnittelupalveluiden yhteydessä.

error: Content is protected !!