Ole erilainen - erotu muista

Autan intuitiivisia ja luovia yrittäjiä, jotka ovat valmiita kehittämään sekä itseään että yritystään ja nostamaan yrityksensä seuraavalle tasolle, jotta he voivat tehdä enemmän asioita, joita rakastavat ja tulevat omalla yrityksellään hyvin toimeen.

Tarjoan brändäystä ja nettisivujen suunnittelua sekä valmennuspalveluita mindsetin ja persoonallisen brändin kehittämisessä. Tärkeimpiä arvojani ovat palveluiden vieminen verkkoon, fiksujen asiakasprosessien suunnitteleminen, itsensä arvostaminen, luovat yrittäjyystaidot sekä ekologisuus suunnittelussa. Suunnittelutyylini nostaa esiin persoonaasi, arvojasi ja brändisi sanomaa.

ASIAKKAITANI VOIVAT OLLA ESIMERKIKSI:

Valokuvaajat / taiteilijat / muusikot / graafikot / floristit

Hyvinvointi- ja kauneusalan yrittäjät

Personal trainerit / valmentajat

Sisustussuunnittelijat / vaatetussuunnittelijat

Pienet kahvilat / ravintolat / käsityöläiset

Olemme hyvä suunnittelutiimi, jos

haluat visuaalisesti kauniin ja toimivan brändin yrityksellesi, joka kuvastaa omaa persoonaasi ja omia arvojasi, koska ne tekevät brändistäsi muista erottuvan,

et pelkää erottua kilpailijoistasi ja tehdä omaa juttuasi, koska tiedät, että se johtaa parempiin tuloksiin,

arvostat luovuutta, intuitiivisuutta ja yksityiskohtia suunnittelussa,

ymmärrät, että loistavan brändin suunnittelu vie oman aikansa ja vaatii myös taloudellista investointia.

Tilaa hinnastoni ja aloitetaan suunnittelu!

Brändin kirkastaminen
& nettisivujen suunnittelu

Oletko kasvanut vanhasta brändistäsi ulos?

Häpeätkö näyttää asiakkaillesi nettisivujasi, koska ne eivät kuvasta enää sitä mitä olet nyt?

Ei hätää. Minä voin auttaa sinua rakentamaan yrityksellesi uuden autenttisemman brändi-identiteetin ja visuaalisesti vahvat nettisivut, jotka puhuttelevat suoraan unelma-asiakkaitasi.

Jotta brändistäsi saadaan suunniteltua mahdollisimman onnistunut, sen täytyy pohjautua omaan persoonaasi. Vain käyttämällä omia piirteitäsi, arvojasi ja erottautumistekijöitäsi, pystymme luomaan persoonallisen ja vahvan brändin, joka toimii sinulle. Siksi teemme varsinkin brändisuunnittelun alkuvaiheessa hyvin tiivistä yhteistyötä sinun kanssasi. Brändisuunnittelijana minun on helpompaa huomata mitkä piirteet sinussa ovat sellaisia mitä kannattaa korostaa ja tuoda esiin myös brändisi viestissä ja visuaalisessa suunnittelussa.

Autan sinua myös löytämään juuri sen kaivatun jutun millä erotut muista kilpailijoistasi.

Valmiina luomaan muutakin
kuin vain nätit nettisivut

Tarjoan muutaman valmiin suunnittelupaketin, joiden avulla voimme lähteä kirkastamaan brändiäsi ja suunnittelemaan nettisivujasi.

#1 Puhkea kukkaan

Puhkea kukkaan -suunnittelupaketti on tarkoitettu hiljattain yrityksensä perustaneille yksinyrittäjille, joilla ei ole omaa brändiä vielä lainkaan suunniteltuna. Tämä suunnittelupaketti sisältää perusasiat mitä tarvitset päästäksesi alkuun.

yritysilme ja logon suunnittelu

Kevyt yritysilme, jossa määritellään yrityksellesi värit, fontit ja kuvamaailma. Logosuunnittelu / logon päivitys ja ohjeistus logon käytöstä sekä yritysilmeestä. Saat logosta myös kuvakkeen ja valmiit tiedostot sekä printtiin että nettiin.

Käyntikorttisivut

Teen yksinkertaiset, mutta tehokkaat max. kolmen sivun nettisivut WordPressillä. Sivuille tuleva teksti ja kuvat tulevat asiakkaalta ennen nettisivujen suunnittelua. Kevyt hakukoneoptimointi. Sivuja pystyy myöhemmin laajentamaan.

1 vapaavalintainen tuote

Facebookin kansikuva ja profiilikuva, 5 mallipohjaa someen, joita voit muokata Canvalla, käyntikortti, yhden sivun esite tai hinnasto.

#2 Loista paremmin!

Loista paremmin -suunnittelupaketti on tarkoitettu yrittäjille, jotka haluavat nostaa yrityksensä seuraavalle tasolle. Tämä suunnittelupaketti sisältää kaiken mitä yksinyrittäjä tarvitsee. Sisältää 45min strategiapuhelun Zoomissa.

brändin ja logon suunnittelu

Suunnittelen yrityksellesi logon erilaisine variaatioineen eri tilanteisiin, kuviot & kuvakkeen, brändistrategian ja visuaalisen ilmeen yhdessä kanssasi, jotta brändisi vangitsee unelma-asiakkaasi huomion ja tuntuu & näyttää sinulta. Brändikäsikirja ja logotiedostot.

VERKKOSIVUT

Teen hakukoneoptimoidut verkkosivut (etusivu + max. 6 alasivua) yrityksellesi WordPressillä. Sivuja pystyy myöhemmin laajentamaan. Käyttöönotto-opastus.

2 vapaavalintaista tuotetta

Facebookin kansikuva ja profiilikuva, 5 mallipohjaa someen, joita voit muokata Canvalla, käyntikortti, yhden sivun esite tai hinnasto.

#3 Upea sielukas brändi

Tämä suunnittelupaketti on tarkoitettu yrittäjille, jotka haluavat upean brändin kaikilla “herkuilla”. Se sisältää kaiken mitä sielukas yrittäjä tarvitsee, kun halutaan visuaalisesti vahva brändi. Sisältää tarvittavat suunnittelupuhelut ja brändisuunnitteluohjelman.

Brändin ja logon suunnittelu

Suunnittelen yrityksellesi logon, kuviot & kuvakkeen, kuvituskuvat, brändistrategian, markkinointistrategian ja visuaalisen ilmeen yhdessä kanssasi, jotta yritykselläsi olisi kaikki mahdollisuudet menestyä. Brändikäsikirja + käyntikortti + brändiohjelma.

Verkkosivut

Teen hakukoneoptimoidut verkkosivut (etusivu + 8 alasivua + yritysblogipohjat, responsiiviset sivut) yrityksellesi. Sivuja pystyy myöhemmin laajentamaan. Käyttöönotto-opastus.

Sosiaalisen median kuvat

Suunnittelen Facebookin kansikuvan ja profiilikuvat sekä mallipohjat Facebookiin (5kpl) ja Instagramiin (5kpl) Canvalla - yhteneväinen ilme myös someen.

Digituotteet

Suunnittelen yrityksellesi liidimagneetin eli esim. PDF:n, hinnaston, E-kirjan (max. 12 sivua) tms. 2 valinnaista digituotetta.

Utelias soppi visuaalisen ilmeen suunnittelu

Näin upean & sielukkaan brändin suunnittelu etenee:

1. Brändistrategia

Lähdemme suunnittelemaan brändistrategiaa. Hiomme mm. yrityksesi brändiviestiä ja ihanneasiakkaan määrittelyä. Teemme moodboardin visuaalisesta ilmeestä. Kokoamme kaiken tiedon ylös brändikäsikirjaan.

2. Visuaalinen suunnittelu

Brändi-identiteetti eli visuaalinen suunnittelu, joka sisältää logon, värit, fontit, grafiikan ja kuvatyylien valitsemisen oman brändipersoonasi mukaan. Kokoamme kaiken tiedon ylös brändikäsikirjaan.

Premium-Brändi

3. Brändiohjelma

Jotta et jää yksin uuden brändisi kanssa, saat tiedostojen ja brändikäsikirjan yhteydessä Sielukas Premium-Brändi ohjelman eli ohjeet brändisi markkinointiin ja palveluidesi myyntiin.

Timanttiset nettisivut

4. Nettisivujen suunnittelu

Brändisuunnittelun jälkeen rakennan yrityksellesi uuden brändin mukaiset vahvat ja visuaalisesti kauniit nettisivut ja someilmeen. Saat nettisivuista myös käyttöönottokoulutuksen, jotta osaat päivittää nettisivujasi tulevaisuudessa itse.

Lisäpalvelut

webhotelli

Nettisivujen ylläpitopalvelu

Voin tarvittaessa ylläpitää tekemäni nettisivut puolestasi 50€ /kk tai 500€ / vuosi.

pakkaussuunnittelu 4

Kuvittaminen

Kuvituspalvelut, grafiikat, piirrokset, infografiikat yms. alk. 150€.

Milla Tähkänen Millanen Design

Valokuvaus

Valokuvauspalvelut brändisuunnittelun tai nettisivujen suunnittelun yhteydessä.

error: Content is protected !!