Videokuvaus palvelu

Videopalvelut

Yritysvideot

Kerro yrityksesi tarina, miten teillä palvellaan ja tehdään töitä. Luo itsestäsi positiivinen kuva tuleville asiakkaillesi. Yritysvideolla erotut varmasti eduksesi kilpailijoistasi.

Fashion Filmit

Fashion Film yhdistää elokuvamaisen tarinankerronnan ja tuote-esittelyn niin taitavasti, että katsoja ei miellä katsovansa tuotteesta tehtyä pitempää "mainosta".

Mainosvideot

Mainosvideolla pyritään tiivistämään tuotteen tai palvelun "esittely" hyvin lyhyeen aikaan. Hyvä mainosvideo vaatii nerokkaan suunnitelman ja luovan toteutuksen.

Musiikkivideot

Musiikin avulla pystymme kuvittelemaan kuvatusta materiaalista uuden tarinan. Musiikki toimii voimakkaana tunteiden luojana, joten musiikkivideota voi käyttää monipuolisesti osana markkinointia. Myös livetaltioinnit kiinnostavat.

Lyhytelokuvat

Lyhytelokuvissa keskitytään tarinaan. Tarina on usein fiktiivinen ja kiteytyy johonkin tiettyyn yksittäiseen asiaan, tilanteeseen tai tunnetilaan. Usein lyhytelokuvan tarkoituksena on saada ihmisiä ajattelemaan asioita eri kantilta.

Dokumenttikuvaus

Dokumenttielokuva kertoo kiehtovasti tositarinan. Dokumentissa seurataan tilanteita lähellä, tehdään haastatteluita ja näytetään arkistojen aarteita. Olen erityisen kiinnostunut kuvaamaan musiikkiin liittyviä dokumentteja sekä livetaltiointeja.

Miksi minulta?

Millanen Design tekee yrityksellesi kaikenlaiset videoprojektit laadukkaasti ja kustannustehokkaasti. Lyhyistä yritysvideoista sinun ei tarvitse maksaa itseäsi kipeäksi. Pienellä tiimillä ja omalla kalustolla kustannukset saadaan minimoitua ja keskityttyä olennaiseen – videon sisältöön!

Tarjoan 100% tyytyväisyystakuun myös videoiden tekoon! Jos et ole tyytyväinen lopputulokseen, saat rahasi takaisin! Voit kokeilla palveluitani täysin riskittä!

Yritysvideo

Kerro yrityksesi tarina! Video luo yrityksestäsi helpommin lähestyttävän, kun videolla esiinnyt itse. Videolla pystyt nopeasti kertomaan yrityksesi palveluista tai tuotteista houkuttelevasti ja mieleenpainuvasti. Videolla ei välttämättä tarvitse edes puhua itse, jos esiintyminen jännittää – tekstit tai dubbaus pelastavat. Yritysvideo on nopea toteuttaa ja hyvän videon voi tehdä pienelläkin budjetilla. Jopa 90% internetliikenteestä on videomateriaalia, joten videon tekoa kannattaa kokeilla! Videolla erotut varmasti eduksesi kilpailijoistasi! Alta näet oman versioni yritysvideosta. Oheisen kaltainen noin 2 minuutin mittainen yritysvideo kustantaa alk. 500€ + alv 24%. Kysy tarjous!

Fashion Film

Fashion Film kertoo lyhyessä ajassa tarinan ja luo omanlaisensa maailman, usein muodin ja designin parissa, mikä jää mieleemme ja inspiroi meitä tulevissa valinnoissamme. Fashion Filmit ovat kuin aforismeja: “Images “small” enough to be carried around easily and “big” enough to make one think or even smile all day long… films with a strong emphasis on style – located somewhere between commerce and ‘fine arts’ “. Alta näet Helsinki Design Schoolissa tehdyn Fashion Filmimme. Vastasimme ryhmänä filmin toteutuksesta idean, käsikirjoituksen, moodboardin, tuotannon, ohjauksen, kuvauksen, valaistuksen ja editoinnin osalta. Fashion Film kurssin opettajana toimi Paola Suhonen. Oheisen kaltainen noin 2 minuutin mittainen Fashion Film kustantaa alk. 900€ + alv 24%. Kysy tarjous!

Livetaltiointi

Bändien livetaltioinneista näkee hyvin millainen bändi on kyseessä ja millainen tunnelma heidän keikoillaan vallitsee. Usein bändit teettävät keikoistaan livetaltiointeja, koska niiden avulla on helpompi myydä keikkoja. Tein LeeWingsille livekoosteen Tampereen Ihkun keikalta. Keikka on kuvattu kokonaisuudessaan kolmella kameralla, joista yksi oli GoPro kamera, joka kuvasi yleisöä bändin takaa lavalla. Lähikuvat kuvattiin ennen keikkaa sound checkissä ja loput keikan aikana kuvakulmaa nopeasti vaihdellen. Yleisöä oli paikalla niin paljon, että kuvauksessakin näkyy paikoin kameran töniminen. Sitä ei haluttu poistaa videolta, koska se kuvastaa hyvin keikoilla vallitsevaa tunnelmaa, jossa yleisö elää vahvasti biisien mukana ja pitää hauskaa. Oheisen videon kaltainen noin 4 minuutin mittainen livetaltiointi kustantaa alk. 1200€ + alv 24%. Kysy tarjous!

Mainosvideo

Esittele palvelusi tai tuotteesi mainosvideon avulla. Tein YPT:lle (Your Pocket Trainer) 30 sekunnin mainosvideon puhelinsovellukselle. Käytin mainosvideon teossa animaatiota. Videon tekoon kului aikaa muutama viikko. Eniten aikaa saa kulumaan videon suunnitteluun.  Mainosvideoiden hintahaarukka on hyvin laaja alkaen 500€:sta päättyen useisiin tuhansiin, joten kysy tarjous!

Videotuotannon prosessi

Videotuotannon tekeminen voidaan jakaa kolmeen alueeseen:

Suunnittelu ja käsikirjoittaminen

Suunnitteluvaiheessa ideoin kanssasi videon sisällön. Teen suunnitelmien pohjalta käsikirjoituksen kuvattavasta aiheesta ja hyväksytän sen sinulla. Etsin kuvauspaikat ja kuvattavat henkilöt, tarvittaessa myös lavastan ja puvustan sekä hankin rekvisiitan.

Videon kuvaaminen

Tuotantovaiheessa kuvaan videon digijärjestelmäkameralla, suunnittelen ja toteutan valaistuksen ja äänityksen. Kuvauksen lomassa voin myös halutessasi ottaa stillkuvia esim. yrityksesi nettisivuille.

Jälkituotanto (editointi, värikorjaukset, musiikki)

Jälkituotantovaiheessa editoin videomateriaalin, teen tarvittavat värikorjaukset ja grafiikat sekä etsin sopivan musiikin. Annan lopullisen videon sinun tarkistettavaksesi ja teen mahdolliset korjaukset

Milla jaksoi rauhallisesti ohjata ja neuvoa kuvaustilanteissa, ja se loi turvallisen olon. Työskentely oli huolellista ja yhteistyö kaiken kaikkiaan joustavaa. Suosittelen lämpimästi!

Eija Assola-Virta

Mattomaisteri

Mitä videon tekeminen maksaa?

Videotuotannon kustannukset koostuvat suunnitteluun käytetystä ajasta, kuvauspäivien määrästä, kalustosta, näyttelijöiden palkkioista, maskeerauksesta, kuvauspaikkojen vuokrahinnoista, lavastuskustannuksista, editointipäivistä, äänitöistä, grafiikoista, musiikin käyttöluvista yms. Tekemieni videoiden hinta määrittyy välille 500€ – 2000€ + alv 24%.

Hinnoittelen jokaisen videon tapauskohtaisesti. Mitä vähemmän videolle tarvitaan ulkopuolista apua ja erikoiskalustoa, sen edullisemmin videon pystyy tekemään. Kuvaan Nikonin digijärjestelmä- kameralla ja minulla on käytössäni tavallisimpien objektiivien lisäksi teleobjektiivi ja fisheye. Peruskalustooni kuuluu mm. kaksi studiovalaisinta ja monikäyttöinen ledipaneeli sekä äänitykseen studio-, puomi- ja nappimikrofonit. Liikkuvan kuvan kuvaukseen on kuvanvakaaja. Leikkaustyön teen Adobe Premier Pro:lla, perus animointiin ja grafiikoiden tekoon käytössäni on Adoben After Effects ja äänien jälkikäsittelyyn Adobe Audition. Kuvankäsittelyssä käytän myös Adoben Photoshopia ja Illustratoria. Myös Chroma keyn käyttö erikoistehosteissa on mahdollista. Kalustoni täydentyy jatkuvasti. Usein teen kuvauksissa kaiken itse – ohjaan, kuvaan, valaisen, leikkaan. Äänittämiseen tms. saatan tilanteesta riippuen tarvita avustajan.

100% Tyytyväisyystakuu eli jos et ole tyytyväinen työn tulokseen, saat rahasi takaisin. Tällä haluan poistaa hartioiltasi sen riskin, että olenko sinulle sopiva tekijä. Voit kokeilla videotani täysin riskittä.

yhteys

Lähetä minulle sähköpostia

Kerro minkälaisen videon haluaisit, niin voin antaa sinulle videosta tarjouksen!

error: Content is protected !!