Logo Millanen Design

Graafista suunnittelua ja brändivalmennusta
uusille ja kasvuhaluisille yrittäjille

"Autan yrittäjiä saamaan enemmän
asiakkaita & myyntiä erottumalla muista persoonallisen brändin sekä asiakkaisiin vetoavan markkinoinnin avulla.
Luon yrityksellesi myös selkeät nettisivut ja markkinointimateriaalit, jotta menestymisesi ei ole kiinni siitä mitä viestität asiakkaillesi."

Graafista suunnittelua, nettisivujen suunnittelua ja brändivalmennusta

Etsitkö monipuolista graafista suunnittelijaa, jolta luonnistuu sekä pienet yksittäiset toimeksiannot, että suuremmat suunnittelutyöt? Vai kaipaatko apua yrityksesi brändin ja markkinoinnin kehittämiseen?

Olen Milla Tähkänen, graafinen suunnittelija ja brändivalmentaja. Tarjoan brändäystä ja nettisivujen suunnittelua sekä valmennuspalveluita yksinyrittäjille ja kasvuhaluisille yrityksille. Tärkeimpiä arvojani ovat palveluiden vieminen verkkoon, ekologisuus suunnittelussa, monikäyttöisyys ja uusiokäyttö. Haluan auttaa sinua menestymään omassa liiketoiminnassasi, jotta voit saavuttaa omat tavoitteesi.

Ymmärrän kuinka haastavaa on saada liiketoiminta menestymään, kun tuntuu, että aika ei riitä kaikkeen. Olen ollut samassa tilanteessa itsekin. Lopulta ymmärsin, etten voi tehdä kaikkea yksin. Tärkeintä on saada apua ja tukea niiltä, jotka ovat käyneet jo läpi ne haasteet, joiden kanssa painiskelet nyt.

Kuvassa Milla Tähkänen

Milla Tähkänen

Medianomi AMK / Tampereen ammattikorkeakoulu, TTVO, 2004

Graafisen suunnittelun tutkinto, Helsinki Design School, 2015

Kuinka voin auttaa sinua?

Graafinen suunnittelu

Grafiikat ja markkinointimateriaalit

Suunnittelen yrityksellesi sekä yhteneväisen yritysilmeen että yksittäiset projektit. Tilaa logosuunnittelu, pakkaussuunnittelu, esitteet, mainokset, julisteet, videot, yms. Graafista suunnittelua hyvällä maulla!

brändin suunnittelu

Suunnitellaan yrityksellesi sopiva kokonaisuus. Se voi sisältää esim. logosuunnittelua, nettisivujen suunnittelua, lomakkeistoa, valokuvausta, grafiikkaa, pakkaussuunnittelua tms.

kuvittaminen

Lehtien, blogien ja nettisivujen kuvitukset sekä infografiikat. Julisteiden, kalentereiden, korttien ja mainosmateriaalien kuvittaminen. Pakkausten ja kansikuvien suunnittelu.

suunnittelu

Oletko valmis erottautumaan muista kilpailijoistasi ja aloittamaan kasvun? Teen nettisivuistasi visuaalisesti kauniit, selkeät, asiakaslähtöiset ja myyntiä edistävät. Pyydä tarjous!

toteutus

Toteutan nettisivut suositulla ja monipuolisella WordPress alustalla. Saat tilattua kauttani myös tarvittaessa domainin ja webhotellin. Opetan sinut myös käyttämään ja päivittämään uusia nettisivujasi itse.

lisäpalvelut

Tarjoan tekemilleni nettisivuille päivityspalvelun hintaan 50€ / kk. Sisällönsuunnittelupalvelut: kuvitukset, valokuvat, videot, animaatiot.

brändikiihdyttämö

Yksinyrittäjän napakka brändikurssi, jossa käydään läpi brändäämisen perusasiat brändipersoonan luomisesta markkinointiviestin laatimiseen. Kurssin aikana suunnittelet yrityksellesi persoonallisen brändin itsenäisesti helppojen ohjeiden avulla.

brändistä voimaa yrityksesi kasvuun

Yksinyrittäjän persoonallisen brändin suunnittelukurssi, jossa keskitytään brändäämiseen syvemmin. Tämä valmennus sopii yrittäjille, jotka haluavat kehittää omaa brändiänsä itsenäisesti kaikessa rauhassa. Kurssin ohjeiden avulla pystyt suunnittelemaan yrityksesi brändin jo kuudessa viikossa. Lue lisää!

Sielukas premium-brändi

Henkilökohtainen valmennuspaketti premium-brändin luomiseen. Valmennuksessa syvennytään kehittämään brändistäsi syvällisempi, sielukkaampi ja ammattimaisempi. Valmennuksen jälkeen sinulla on metodi, jonka avulla palvelet asiakkaitasi kokonaisvaltaisemmin ja kannattavammin. Sinulla on myös strategia miten myyt ja markkinoit siten, että unelma-asiakkaasi löytävät sinun luoksesi, eikä sinun tarvitse kuluttaa aikaa uusien asiakkuuksien metsästämiseen.

100% tyytyväisyystakuu

Haluan, että olet tyytyväinen suunnitteluuni. Tarjoan kaikille suunnittelemilleni töille 100%:n tyytyväisyystakuun. Jos et jostain syystä ole tyytyväinen suunnittelemaani tuotteeseen, saat rahasi takaisin.

Asiakkailta kuultua...

Millan kanssa oli helppo tehdä yhteistyötä. Hän tajusi nopeasti mitä logolta haluan ja tarjosi nopeasti useamman vaihtoehdon, mistä yhtä lähdettiin viemään eteenpäin. Olen erittäin tyytyväinen saamaani logoon ja palveluun ja voin suositella lämpimästi Millaa!
Satu Pesonen
Satun hyvinvointipalvelut
Milla jaksoi rauhallisesti ohjata ja neuvoa kuvaustilanteissa, ja se loi turvallisen olon. Työskentely oli huolellista ja yhteistyö kaiken kaikkiaan joustavaa! Suosittelen lämpimästi!
Eija Assola-Virta
Mattomaisteri

"Tarvitset selkeän viestin.
Mutta, jos et yhdistä viestiäsi hyvään suunnitteluun, kukaan ei pysähdy lukemaan viestiäsi."

Lue uusimmat blogiartikkelini

Millanen Design - Esittelyvideo

error: Content is protected !!