"Autan palvelualalla toimivia yrittäjiä saamaan enemmän asiakkaita ja myyntiä erottumalla muista, rakentamaan oman persoonallisen visuaalisesti vahvan brändin ja selkeyttämään nettisivuja, jotta he voisivat luoda menestyvän yrityksen ja elää unelmiensa elämää."

Graafisen suunnittelun palvelut

Yritysilme

Suunnittelen yrityksellesi yhtenäisen yritysilmeen. Anna asiakkaillesi ammattimainen ja luotettava mielikuva yrityksestäsi.

Logosuunnittelu

Suunnitellaan yrityksellesi yksilöllinen logo, joka kertoo yrityksesi sanomaa, arvoja ja puhuttelee kohderyhmääsi. Saat logosta omat versiot nettiin ja painoon.

Kotisivujen suunnittelu

Suunnittelen ja toteutan yrityksellesi selkeät, myyntiä edistävät ja asiakkaisiin vetoavat nettisivut WordPressillä.
Päihitä kilpailijasi nettisivujesi avulla!

Pakkaussuunnittelu

Suunnitellaan tuotteellesi selkeä, toimiva ja houkutteleva pakkaus tai etiketti. Pakkaus vaikuttaa oleellisesti ostopäätöksen tekemiseen.

Markkinointimateriaalit

Voit tilata minulta kaikenlaiset markkinointimateriaalit yrityksellesi: käyntikortit, esitteet, lomakkeet, t-paidat, mainokset, roll-upit, julisteet yms.

Ulkoasusuunnittelu

Tarjoan myös ulkoasusuunnittelupalveluita, esim. kirjankansisuunnittelua ja painokuosien suunnittelua sekä kuvituksia.

Lisää asiakkaita

Lisää myyntiä

Lisää aikaa

Brändin suunnittelu

Brändisuunnittelu

Suunnittelu

Suunnittelen yrityksellesi muista erottuvan brändin yhdessä kanssasi. Suunnittelussa on tärkeää ottaa huomioon oma persoonasi, jotta brändistä tulee onnistunut.

Toteutus

Suunnitellaan yrityksellesi sopiva kokonaisuus. Se voi sisältää esim. logosuunnittelua, nettisivujen suunnittelua, lomakkeistoja, esitteitä, valokuvausta, grafiikkaa, pakkaussuunnittelua tms.

Graafinen ohjeistus

Saat brändistäsi kattavan ohjeistuksen, jonka mukaan osaat jatkossa tilata brändiisi istuvaa aineistoa ja markkinointia.

Logosuunnittelu

Suunnittelu

Suunnitellaan yrityksellesi sopiva logo, joka kertoo yrityksesi tarinaa, arvoja ja vetoaa kohderyhmäsi asiakkaisiin. Suunnittelun aikana tutustun yritykseesi ja otan huomioon myös kilpailijasi.

Toteutus

Suunnittelen kolme erilaista versiota logosta, joista voit valita mitä lähden työstämään eteenpäin. Viimeistelen valitsemasi logon toiveidesi mukaan. Teen logosta omat versiot nettiin ja painoon.

käyttöopas

Saat PDF-muodossa logostasi käyttöoppaan.

brändin suunnittelu

Nettisivujen suunnittelu

Suunnittelu

Suunnittelen yrityksellesi nettisivut, joiden avulla voit lisätä myyntiäsi ja saada lisää asiakkaita. Hyvät hakukoneoptimoidut, responsiiviset ja asiakaslähtöiset nettisivut helpottavat myös sinun työtäsi ja pystyt keskittymään niihin asioihin, joista todella pidät.

Toteutus

Toteutan nettisivut suositulla ja monipuolisella WordPress alustalla. Teen nettisivut täysin valmiiksi ennen kuin ne siirretään sinun domainillesi ja pystyt testaamaan sivut ennen julkaisua. Näin saat nettisivusi heti käyttöösi, eikä mahdollisille nykyisille sivuillesi tule käyttökatkoja.

Käyttöönotto-opastus

Opetan sinua käyttämään ja päivittämään uusia nettisivujasi itse. Tarvittaessa tarjoan myös päivityspalveluita.

pakkaussuunnittelu 4

Pakkaussuunnittelu

Pakkausuunnittelu

Tuotteesi tarvitsee selkeän, toimivan ja ostamaan houkuttelevan pakkauksen. Pakkauksesta tulee käydä ilmi kaikki ostopäätökseen vaikuttavat asiat helposti - myös viivakoodit ja tuoteselosteet.
Haluan suunnitella pakkauksia, joihin ihastutaan!

Etikettien ja tarrojen suunnittelu

Suunnittelen myös etikettejä ja tarroja, esimerkiksi suklaalevyihin, pulloihin, levyn kansiin yms.

Kuvituspalvelut

Tarvittaessa suunnittelen myös kuvitukset.

visuaalinen suunnittelu

Markkinointimateriaalit

käyntikortit, esitteet, mainokset

Suunnittelen yrityksellesi kaikenlaiset markkinointimateriaalit: käyntikortit, esitteet, lomakkeet, mainokset, roll-upit yms.

T-paidat ja kassit omalla brändäyksellä

Suunnittelen yrityksellesi sekä mainospaitoja, että tuotteita myyntiin.

Julisteet ja kortit

Tarvitsetko myymälääsi sisustusjulisteita tai taidepostikortteja myyntiin? Kysy tarjous!

Lisää asiakkaita

Lisää myyntiä

Lisää aikaa

Yksilöllistä & laadukasta visuaalista suunnittelua

Hyvällä graafisella suunnittelulla voidaan saada aikaan menestyviä brändejä ja ajatonta hyvää designia. Tyylissäni huokuu ajattomuus, moderni skandinaavinen tyyli, joka on selkeää, luovaa ja yksinkertaista – toimivaa, ilmavaa, kaunista tyyliä, jonka ei tarvitse kuitenkaan olla tylsää. Myös tietynlainen leikkisyys yhdistää suunnittelutyyliäni. Kaikkea ei tarvitse tehdä niin vakavissaan – leikkisyydelle jää aina tilaa. :o)

Arvoihini kuuluu laadukkaan jäljen tekeminen ja pyrkimys tuoda designia lähemmäksi arkea. Arvostan ja ihailen luontoa, sen monimuotoisuutta ja eläimiä, mikä näkyy usein töissäni. Suosin laadukkaita ja ekologisia yhteistyökumppaneita, jotka jakavat samat arvot kanssani.

Keskeisin lähtökohta suunnittelussani on perinteinen käsintekeminen yhdistettynä tietokoneella tekemiseen. Piirtäminen ja maalaaminen, varsinkin ideointivaiheessa, on työskentelyssäni ominaista. Inspiraation löydän luonnosta, taiteesta ja musiikista. Olen myös innokas valokuvaamaan ja tekemään videoita.

Kuvassa Milla Tähkänen

Milla Tähkänen

Medianomi AMK / Tampereen ammattikorkeakoulu, TTVO, 2004

Graafisen suunnittelun tutkinto, Helsinki Design School, 2015

100% tyytyväisyystakuu

Haluan, että olet tyytyväinen suunnitteluuni. Tarjoan kaikille suunnittelemilleni töille 100%:n tyytyväisyystakuun. Jos et jostain syystä ole tyytyväinen suunnittelemaani tuotteeseen, saat rahasi takaisin.

Millanen Design -Esittelyvideo

Asiakkailta kuultua...

Millan kanssa oli helppo tehdä yhteistyötä. Hän tajusi nopeasti mitä logolta haluan ja tarjosi nopeasti useamman vaihtoehdon, mistä yhtä lähdettiin viemään eteenpäin. Olen erittäin tyytyväinen saamaani logoon ja palveluun ja voin suositella lämpimästi Millaa!
Satu Pesonen
Satun hyvinvointipalvelut
Milla jaksoi rauhallisesti ohjata ja neuvoa kuvaustilanteissa, ja se loi turvallisen olon. Työskentely oli huolellista ja yhteistyö kaiken kaikkiaan joustavaa! Suosittelen lämpimästi!
Eija Assola-Virta
Mattomaisteri
error: Content is protected !!