Tarvitsetko logosuunnittelua?
 • Yritykselläsi / brändilläsi / tuotteellasi ei ole logoa lainkaan.
 • Sinulla on logo, mutta et ole siihen tyytyväinen. Haluaisit muuttaa sen kokonaan uuteen tai tehdä siihen pieniä muutoksia.
 • Sinulla on hyvä idea logosta, mutta tarvitset vain graafikon piirtämään sen tietokoneella puhtaaksi ja eri tiedostomuotoihin.
 • Sinulla on logo, mutta olet sen kanssa ongelmissa. Haluaisit teettää logostasi suurennoksen, mutta suurennettaessa logoasi, se muuttuu epäselväksi pikselimössöksi.

Jos tunnistit edellä olevista vaihtoehdoista itsesi, tarvitset logosuunnittelijan apua! Lue eteenpäin, voin auttaa sinua.

Previous slide
Next slide

Hyvä logo vaikuttaa moneen asiaan

 • Sinun on helpompi teettää yrityksellesi erilaisia markkinointimateriaaleja, kun hallustasi löytyy sekä vektorigrafiikkatiedostot painoon (esitteitä, roll-uppeja, käyntikortteja, ikkunateippauksia ja autoteippauksia varten), että bittikarttakuvatiedostot nettiin (nettisivuille, verkkokauppaan, facebookiin yms.).
 • Loppuun asti hiottu logosi auttaa sinua jatkossa brändäämään yritystäsi helpommin.
 • Saat uutta virtaa ja lisää itseluottamusta työhösi, kun omaat ammattimaisesti tehdyn logon. Logo on tärkeä osa yrityksesi identiteettiä ja kun se on kunnossa, huomaat sen itsekin. Itseluottamuksesi nousee, kun olet tyytyväinen logoosi.
 • Yrityksesi huomataan ja saat enemmän asiakkaita, kun logosi muistetaan paremmin.

 

Lue 3 blogikirjoitusta
brändäyksestä ja logosuunnittelusta

LOGOSTA ON HYVÄ ALOITTAA, VAIKKA ON SE BRÄNDÄYS MUUTAKIN...
Yrityksen brändääminen
TUTUSTU LOGOSUUNNITTELUN TRENDEIHIN 2019
Logo suunnitteluvaiheessa
OTA NÄMÄ ASIAT HUOMIOON KUN TILAAT LOGOSUUNNITTELUN
Kuva siitä, missä kaikkialla logo esiintyy

Logojen suunnittelu on mielenkiintoista ja olen hyvä siinä. Minulle on erittäin tärkeää, että olet tyytyväinen uuteen logoosi. Siksi logosuunnittelullani on 100%:n tyytyväisyystakuu. Mielestäni jokaisella tulisi olla varaa hyvin suunniteltuun logoon. 

Milla Tähkänen

logosuunnittelijasi

Kuvassa Milla Tähkänen


Suunnittelupalvelua yrityksille

Suunnittelen yrityksille sekä ammatinharjoittajille logoja ja yhtenäisiä yritysilmeitä. Hyvin suunnitellulla yritysilmeellä erottaudut kilpailijoistasi ja annat yrityksestäsi ammattimaisen kuvan tulevalle asiakkaallesi. Yrityksesi nettisivut, esitteet, käyntikortit, lomakkeet ja mainonta noudattavat samaa yhtenäistä tyyliä fontteja, kuvia ja värimaailmoja myöten. Hyvä yritysilme on ajaton, tasapainoinen ja selkeä. 

Yrityksen ilmeen suunnittelu kannattaakin antaa ammattilaisen hoidettavaksi. Suunnittelijan silmä ja ammattitaito kehittyvät ajan kanssa vuosien aikana, eikä sinulla ole aikaa alkaa opiskelemaan suunnittelun moninaisia kiemuroita. Panostaminen ammattimaisen yritysilmeen tai logon suunnitteluun kannattaa jo

yrityksen alkuvaiheessa. Näin saat hyvän startin yrityksellesi ja voit itse keskittyä yrityksesi pyörittämisen kannalta olennaisempiin asioihin – palvelun tai tuotteen kehittämiseen, asiakkaiden palvelemiseen sekä suurempaan myyntiin. 

Alkavilla yrittäjillä on usein suuriakin menoja heti yrityksen perustamisen alkuvaiheessa. Haluan tarjota myös heille mahdollisuuden palvelujeni käyttöön tarjoamalla edulliset hinnat ja osamaksumahdollisuuden. Voin myös räätälöidä juuri sinulle sopivan paketin budjettisi mukaan! Voit tilata kaiken tarvitsemasi suunnittelupalvelun ja markkinointimateriaalit helposti yhdestä paikasta – autan sinua brändäämään yritystäsi!

Logosuunnittelu alk. 400€ + alv 24%

Suunnittelupalaverit

Palaverit Zoom puhelulla, sähköpostilla tai puhelimitse.

Logon käyttöopas

Saat PDF -muodossa uuden logosi käyttöoppaan.

Tarvittavat tiedostot

Saat logostasi omat tiedostot: painoon CMYK (PDF, EPS) ja nettiin RGB (JPG, PNG) muodot

Logosuunnittelun hintaesimerkkejä:

Logo oman luonnoksesi perusteella 400€ + ALV 24%

Selkeä ja yksinkertainen logo minun suunnittelemanani 400€ + ALV 24%

Vesivärein käsin piirretty + vektoriksi muutettu logo 500€ + ALV 24%

Valmis logo muutamalla erilaisella versiolla 500€ + ALV 24%

Logosuunnittelu suuremmille yrityksille ja hankkeille: pyydä tarjous

Ota minuun yhteyttä:

sähköpostilla: milla@millanendesign.fi

Lähetän sinulle ensin muutamia kysymyksiä liittyen yritykseesi ja aloitan sitten suunnittelemaan sinulle logoasi!


Logon suunnittelupolku

 1. Logon tai yritysilmeen suunnittelu alkaa yhteisellä palaverilla. Kartoitan tilanteesi ja sen mitä logon ja / tai yritysilmeen tulisi edustaa, mille kohderyhmälle suunnitellaan jne. Tutustun myös yritykseesi ja sen tuotteisiin / palveluihin. Palaveri voidaan pitää sinulle sopivalla tavalla: sähköpostilla, tapaamisella, lounaalla, puhelinsoitolla tms. 
 2. Suunnitteluvaihe. Otan selvää yrityksesi kilpailijoista ja kartoitan heidän logonsa / yritysilmeensä, jotta voin suunnitella sinulle varmasti joukosta edukseen erottuvan logon. Piirrän ja hahmottelen useita luonnoksia.
 3. Esittelen suunnitelmani, esimerkiksi kolme logovaihtoehtoa, joista päätät mitä niistä lähden työstämään eteenpäin
 4. Jatkan logon kehittelemistä.
 5. Esittelen sinulle valitusta logosta vielä muutamia erilaisia variaatioita.
 6. Valitset parhaimman lopputuloksen, jota vielä hion ja teen vielä vaadittavat muutokset.
 7. Teen sinulle logosta tarvitsemasi tiedostoversiot: vektorigrafiikkaa painoon (pdf, eps) ja bittikarttakuvatiedostot nettiin (jpg, png). Teen logon käytöstä myös käyttöohjeistuksen.
 8. Toimitan logon tiedostot ohjeistuksineen sinulle joko sähköisesti ja/tai muistitikulla.
100% tyytyväisyystakuu
Logo Satun Hyvinvointipalvelut

Millan kanssa oli helppo tehdä yhteistyötä. Hän tajusi nopeasti mitä logolta haluan ja tarjosi nopeasti useamman vaihtoehdon, mistä yhtä lähdettiin viemään eteenpäin. Olen erittäin tyytyväinen saamaani logoon ja palveluun ja voin suositella lämpimästi Millaa!

Satu Pesonen

Satun Hyvinvointipalvelut

Saat uuden logosi käyttöösi jo muutamassa viikossa!

Lähetä minulle sähköpostia osoitteeseen: milla@millanendesign.fi

Otan sinuun pian yhteyttä, jossa kysyn tarkentavia kysymyksiä liittyen yrityksesi logon suunnitteluun.  Logosuunnittelulla on 100%:n tyytyväisyystakuu. Saat rahasi takaisin, jos et ole tyytyväinen.

error: Content is protected !!