Valokuvausta välilehden kuva

Tarinani

Valokuvaus &
kuvankäsittely

Valokuvaus on parhaimmillaan tilanteen ja tunnelman onnistunutta taltiointia. Hyvä valokuvaaja ottaa kauniita kuvia ja osaa olla huomaamatta läsnä. Hyvä valokuvaaja pystyy myös näkemään miten tuotteen saa kuvattua ja valaistua “myyvällä” otteella.

Tarjoamani valokuvauspalvelut liittyvät ja täydentävät usein tekemiäni graafisen suunnittelun palveluja sekä videotuotannon palveluja. Valokuvaus on taiteenlaji, jossa minulla on vielä opittavaa ja jossa koen kehittyväni jatkuvasti paremmaksi. En ole varsinaisesti opiskellut valokuvaamista, joskin monet koulutukseni ovat sivunneet valokuvausta usein. Enemmän olen opiskellut kuvankäsittelyä ja koen olevani siinä hyvä.

Valokuvaus merkitsee minulle myös rentoutumista. Otan digikamerani aina mukaan kaikkialle mihin menen, etenkin ulkomaanmatkoilleni. Valokuvaamalla keskityn ympäristöni seuraamiseen ja kuvattavieni liikkeiden ennakoimiseen täysin. Silloin en voi miettiä mitään muuta enkä stressata asioita. Näin ollen olen huomannut valokuvaamisen, varsinkin luontokuvaamisen ja eläinten kuvaamisen, rentouttavan mieltäni. Siksi valokuvieni teemoissa toistuvatkin nämä aiheet usein.

valokuvaus Kuvassa Milla Tähkänen

Valokuvauspalvelut

Henkilökuvaus

Potrettikuvaus, persoonallinen henkilökuvaus, eläinkuvaus

Tuotekuvaus

Tuotteiden kuvaus esim. verkkokauppaan,  asuntokuvaus 

Brändikuvaus

Brändin ilmeen mukainen valokuvaus lokaatiossa tai studiossa 

Fantasiakuvaus

Rakennetaan upeita kuvia kuvankäsittelyn keinoin

Dokumentointi

Esim. keikkataltiointi, tapahtumavalokuvaus

Kuvankäsittelypalvelut

Kuvankäsittelypalvelut myös itse ottamiisi valokuviin

yhteys

Lähetä minulle viestiä!

error: Content is protected !!