Suunnitellaan yrityksellesi
muista erottuva brändi!

Kuvittele mitä voit menettää, jos sinulla ei ole tarpeeksi aikaa tai taitoa suunnitella ja rakentaa brändiäsi?

Yrityksesi ansaitsee brändin, joka mahdollistaa menestystarinasi luomisen!

Lisää asiakkaita

Lisää myyntiä

Lisää aikaa

Suunnitellaan brändiäsi yhdessä:

brändin suunnittelu

Kysy tarjous!

Brändisuunnittelu

Suunnittelu

Suunnittelen yrityksellesi muista erottuvan brändin yhdessä kanssasi. Suunnittelussa on tärkeää ottaa huomioon oma persoonasi, jotta brändistä tulee onnistunut.

Toteutus

Suunnitellaan yrityksellesi sopiva kokonaisuus. Se voi sisältää esim. logosuunnittelua, nettisivujen suunnittelua, lomakkeistoa, valokuvausta, grafiikkaa, pakkaussuunnittelua tms.

Graafinen ohjeistus / Brändikäsikirja

Saat brändistäsi kattavan ohjeistuksen, jonka mukaan osaat jatkossa tilata brändiisi istuvaa aineistoa ja markkinointia.

Brändin suunnittelu

1900€ + ALV 24%

Yksinyrittäjän brändäyspaketti

LOGO ja yritysilme

Suunnittelen yrityksellesi sopivan logon, värimaailman, fontit sekä kuvamaailman brändipersoonasi määrittelyn perusteella.

käyntikorttisivu

Yksinkertaiset, mutta tehokkaat kolmen sivun nettisivut yrityksellesi. Sopivat esimerkiksi juuri yrityksensä perustaneelle yksinyrittäjälle. Etusivulla kerrotaan mitä teet, kenelle palvelusi on tarkoitettu sekä miksi teet sitä mitä teet. Sivuilla myös esitellään miten voit auttaa asiakastasi ja miten sinuun saa yhteyden. Käyttöönotto-opastus.

sosiaalisen median kuvat

Suunnittelen sosiaalisen median kanavien bannerit ja profiilikuvat, jotta yritykselläsi on yhtenäinen ilme kaikilla kanavillasi.

Yksilöllistä & laadukasta visuaalista suunnittelua

Hyvällä graafisella suunnittelulla voidaan saada aikaan menestyviä brändejä ja ajatonta hyvää designia. Tyylissäni huokuu ajattomuus, moderni skandinaavinen tyyli, joka on selkeää, luovaa ja yksinkertaista – toimivaa, ilmavaa, kaunista tyyliä, jonka ei tarvitse kuitenkaan olla tylsää. Myös tietynlainen leikkisyys yhdistää suunnittelutyyliäni. Kaikkea ei tarvitse tehdä niin vakavissaan – leikkisyydelle jää aina tilaa. :o)

Arvoihini kuuluu laadukkaan jäljen tekeminen ja pyrkimys tuoda designia lähemmäksi arkea. Arvostan ja ihailen luontoa, sen monimuotoisuutta ja eläimiä, mikä näkyy usein töissäni. Suosin laadukkaita ja ekologisia yhteistyökumppaneita, jotka jakavat samat arvot kanssani.

Keskeisin lähtökohta suunnittelussani on perinteinen käsintekeminen yhdistettynä tietokoneella tekemiseen. Piirtäminen ja maalaaminen, varsinkin ideointivaiheessa, on työskentelyssäni ominaista. Inspiraation löydän luonnosta, taiteesta ja musiikista. Olen myös innokas valokuvaamaan ja tekemään videoita.

Kuvassa Milla Tähkänen

Milla Tähkänen

Medianomi AMK / Tampereen ammattikorkeakoulu, TTVO, 2004

Graafisen suunnittelun tutkinto, Helsinki Design School, 2015

100% tyytyväisyystakuu

Haluan, että olet tyytyväinen suunnitteluuni. Tarjoan kaikille suunnittelemilleni töille 100%:n tyytyväisyystakuun. Jos et jostain syystä ole tyytyväinen suunnittelemaani tuotteeseen, saat rahasi takaisin.

Haluatko tehdä itse?
Osallistu brändiohjelmaani:

Sielukas
Premium-Brändi

Brändivalmennus

Autan sinua suunnittelemaan brändillesi upean visuaalisen ilmeen, hallitsemaan mukavan markkinoinnin ja myyntitaktiikat, jotka eivät ole tyrkyttäviä, etkä tarvitse maksullista mainontaa.

valmennusalusta

Brändivalmennus sisältää brändiohjelman, joka kestää noin 12 viikkoa. Ohjelma sisältää myös 3 x 30min. henkilökohtaista valmennusta.

Henkilökohtainen valmennus

Brändiohjelmaan osallistuvilla on oma suljettu Slack kanava, jonka kautta on mahdollista saada laajempaa apua, tukea ja mielipiteitä valmentajaltasi.

error: Content is protected !!