Tervetuloa ilmaiseen yksityiseen Facebook-ryhmääni Sielukkaat SUPERyrittäjät!

Ryhmä on tarkoitettu sielukkaille ja intuitiivisille yrittäjille, jotka haluavat pyörittää yritystään omista arvoistaan käsin.
 
Menestyvän yrityksen ei tarvitse tarkoittaa ympäripyöreitä päiviä 24/7, vaan sielukkailla SUPERyrittäjillä on vapaus valita milloin ja miten he työskentelevät, sekä elävät samalla unelmaansa.
 
He haluavat tasapainottaa työnsä ja vapaa-aikansa niin, että pystyvät nauttimaan elämästään täysillä.
 
He ovat luovia, intuitiivisia ja ymmärtävät kuinka tärkeää on hoitaa omaa mindsettiään, jotta jaksavat paremmin.
 
Sielukkaat SUPERyrittäjät haluavat verkostoitua muiden samanhenkisten yrittäjien kanssa. He tukevat ja kannustavat muita etenemään kohti unelmiaan.
 
Ryhmän tavoitteena on:
– tarjota tietoa ja kannustusta sielukkaan yrityksen luomiseen
– tarjota ilmaisia minikursseja vaihtuvista aiheista mm. menestyvän sielukkaan yrittäjän mindset, ajanhallinta, persoonallisen & visuaalisesti kauniin brändin rakentaminen, tarinankerronta markkinoinnin tukena…
– järjestää “haastetehtäviä” vaihtuvista aiheista, jotta pääsemme yhdessä tekemisen meininkiin
– kertoa tarjoamistani palveluista ja maksullisista brändiohjelmista, jotka nopeuttavat sinua menestymään ja toteuttamaan unelmasi!
 
Haluan auttaa sinua menestymään liiketoiminnassasi omilla ehdoillasi ja saamaan lisää unelma-asiakkaita ja sopivasti myyntiä, jotta pystyt toteuttamaan omaa unelmiesi elämää.
 
Haluaisin tutustua sinuun ja tietää, miten voisin auttaa sinua paremmin.
 
Muistathan esitellä itsesi muille ryhmäläisille!
 
Tässä vielä muutamia ryhmän sääntöjä:
1) Ole ystävällinen ja kunnioittava muita ryhmäläisiä kohtaan. Älä kiusaa muita. Muista, että olet edustamassa itseäsi ja yritystäsi.
2) Älä mainosta. Jos sinulla on tuote tai palvelu, josta muut ryhmäläiset hyötyisivät, pyydä lupa ylläpitäjältä.
3) Tukekaa toisianne. Ryhmän pohjimmainen tarkoitus on auttaa yrittäjiä kasvamaan ja menestymään yrittäjyydessään. Ymmärrä, että kaikki eivät ole vielä samassa pisteessä kuin sinä.
4) On hyvä olla ylpeä saavutuksistaan ja juhlia voittoja. Jos menestyt, auta muita menestymään myös kertomalla miten saavutit sen.
5) Luo arvoa ryhmälle, aloita keskusteluja ja osallistu haastetehtäviin mahdollisuuksiesi mukaan.
6) Arvosta ryhmäläisten yksityisyyttä. Älä jaa ryhmän keskusteluita ulkopuolelle.
7) Jos tykkäät ryhmässä jaetuista blogipostauksista, haastetehtävistä tai ryhmän tuesta, pyydä muita samanhenkisiä yrittäjiä liittymään mukaan ryhmään.
 

Tule mukaan Facebook -ryhmään tästä:

error: Content is protected !!