Videokuvaus palvelu

Videotuotannot

Tarjoan videotuotantopalveluita yrittäjille lähinnä lisäpalveluina graafisen suunnittelun ja nettisivujen suunnittelun projektien yhteydessä. Alla on koosteena erilaisia videoita, joita olen tehnyt asiakkailleni.

LeeWings - Livetaltiointi

Kuvasin ja leikkasin LeeWingsille livekoosteen heidän Tampereen Ihkun keikaltaan. Keikka on kuvattu kokonaisuudessaan kolmella kameralla, joista yksi oli GoPro kamera, joka kuvasi yleisöä bändin takaa lavalla.

Hölkkä - Tuotevideo

Kuvasin Hölkälle sarjan erilaisia videoita eri käyttötarkoituksiin. Tässä on esimerkki lyhyestä 20 sekunnin videotuotannosta Facebook / YouTube käyttöön, Hölkkä-liivin käytöstä.

Mattomaisteri - Yritysvideo

Tein Mattomaisterille noin minuutin mittaisen yritysvideon. Videon tarkoituksena on näyttää kuinka helppoa ja vaivatonta on mattojen peseminen kotona Mattomaisterin toimesta!

Time Comes - Fashion Film

Helsinki Design Schoolissa tehty Fashion Film. Vastasimme ryhmänä filmin toteutuksesta idean, käsikirjoituksen, moodboardin, tuotannon, ohjauksen, kuvauksen, valaistuksen ja editoinnin osalta. Fashion Film -kurssin opettajana toimi Paola Suhonen.

error: Content is protected !!